Sfaturi pentru a avea grijă de mediul înconjurător la Crăciun

în Timpul sezonului de vacanta achiziționarea de copaci naturale crește considerabil, în unele regiuni, generatoare de consecințe pozitive și negative. Pozitive prin farmecul pe care acest lucru generează la copii decoratiuni de craciun din partea casei și negative pentru daunele de mediu pe care multe familii cauza pentru mediu atunci când festivitățile de final și să se joace copac la gunoi.

în plus, există, de asemenea, o creștere a energiei electrice generate de lămpi și ornamente, care sunt utilizate excesiv în case, grădini și străzi. Un alt consumul excesiv de produse alimentare: media de consum generează pe zi, o jumătate de kilogram de gunoi de uz casnic în timpul acestor întâlniri.

ce sa fac cu bradul de Craciun

de Obicei nu iau atât de mulți copaci de Crăciun, și nu există deja un anumit producerea de pomi de Crăciun. Problema ecologică nu este, în fapt, cumpara un brad natural, deoarece există o creștere corespunzătoare, și orientate spre aceste partide, dar ce să fac cu acest pom de Crăciun-și petreacă.

O alegere bună poate fi pentru a cumpăra pomi de Crăciun cu rădăcină; să-și petreacă vacanța va fi posibil să replantá. Acum, dacă vă decideți pentru a monta un pom de Crăciun sintetice, chiar mai bine. Buzunar și timpul dumneavoastră vă va mulțumi. Și natura, de asemenea,.

Sfaturi pentru a nu petrece atât de multă energie de Crăciun

desenfreio sezonul de crăciun este, de asemenea, marcat de cantitatea de lumini strălucitoare care împodobesc străzile, la grădină și la case. Nu există încă nici o lege serioasă și răspândită care reglementează iluminat de crăciun, acest lucru este de ce este important să apeleze la alternative viabile care caută o energie mai mici cheltuieli. Se recomandă utilizarea de semnalizare și lămpi de consum redus de energie și reducerea timpului de ore. Dacă aceste măsuri sunt adoptate de către toți consumatorii, deci, dacă observați o reducere a consumului, și un interes mai mare în tehnologii care încearcă să conserve. Amintiți-vă că luminile de crăciun ar trebui să fie un element de decor și nu iluminare.

Recycle cu copii de la Crăciun

după Cum puteți vedea, atunci când sărbătorile de crăciun end! De către toate părțile, există o imensă acumulare de materiale rămase de la mese și decor. Deșeurile sunt aglomerate. Din păcate, Crăciunul a devenit o sărbătoare a cheltuielilor pentru excelență. Cumpara ceea ce este necesar și arăta copilul dumneavoastră importanța alimentară. Mulți chiar au ce să mănânce pe zi-cu-zi.

ideal ar fi să începeți anul de reciclare. De ce să nu profităm de a recicla haine folosite și care nu mai are nevoie? Mobilier deja ai uitat camera aceea mică și care cu siguranță va servi pentru orice persoană.

Reutilizarea decoratiuni de la un Crăciun la altul este, de asemenea, o formă de economie. Jucarii vechi de copii trebuie să fie, de asemenea, donate în scopuri caritabile. Ponderea și oferindu-cadou este, de asemenea, parte din spiritul crăciunului.

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  atunci Când copilul are prea multe cadouri de Crăciun

  de Ziua Recunoștinței. Îi învață pe copii

  ce este de Crăciun

  Bine scopurile pentru părinți și copii pentru Anul Nou

  regula celor patru cadouri de Crăciun

  Ornamente de Crăciun: distracție și creativitate

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012