Beneficiile de a lua colecții pentru copii

uneori nu știm cum să ne ținem copiii distrați sau să scape interesul dumneavoastră în joc video sau de la televizor. De obicei, singura modalitate de a realiza acest lucru este de a le trage în stradă să se joace în parc sau de a le înscrie în unele activități sportive. Dar, ca și noi să se distreze la domiciliu?

colecțiile implică o formă de petrecere a timpului liber, care este diferit și că poate fi foarte benefic pentru copii de orice varsta. Copiii colecionadoras sunt copii curioși, feeric, atent și organizat și a pus tot interesul lor în una sau mai multe colecții de obiecte pe care le va uita niciodată.

Beneficii pentru a colecta lucruri pentru copii

există multe beneficii pentru a colecta. Orice colecție ce necesită atenție, organizare, perseverență și o mulțime de interes. Copiii pot învăța multe valori cu colecțiile lor, ca și responsabilitatea de a fi ele însele responsabile pentru a crea, a menține și de îngrijire pentru colecția ta. Aceasta promovează, de asemenea, autonomia lor și să le împuternicească să înceapă să ia decizii pentru ei înșiși.

Există colecții care nu necesită nici o investiție de bani, dar în cele mai multe dintre colecțiile trebuie să-și petreacă ceva. În acest fel, ei învață să salvați și de a gestiona banii în cel mai convenabil mod. Memoria de care au nevoie să știe ce elemente conține colecția exact, și răbdarea este testat atunci când își dau seama că este posibil să nu fi capabil de a colecția dvs. de zi și noapte.

Au un interes în și să fie capabil să-l păstreze și hranei pentru animale este unul dintre cele mai bune aptitudini pe care le putem da copiilor noștri. În plus, face colecții și promovează caracterul sociabil copii să relaționeze cu alți copii care au aceleași interese și sfârșesc prin practicarea de cooperare pentru schimbul de obiecte care lipsesc sau la stânga în colecțiile lor.

copii colecionadoras

pentru a Face o colecție care este o lecție pe care copilul poate utiliza în viața de adult. Nu este atât de important ceea ce vă colecta, dar farmecul acelui loc în timp ce construirea de colectare. Copiii pot colecta tot felul de lucruri: figurine, masinute, in miniatura, pietre, conchinhas de mare, frunzele de pe copaci, blocuri de marmură, autocolante, insecte, mici, păpuși și chiar și timbre. Dar, toate colecțiile sunt același lucru: să promoveze la copii capacitatea de a fi fermecat cu ceva.

din Acest punct de vedere este foarte important că ne anima pe copii să colecteze că mai mult vă place de mic. Este de la 4 sau 5 ani când vor începe în primele colecții mari în viața lor. La această vârstă copilul este deja capabil de a avea o gândire organizată, face mici operații matematice pentru a cunoaște starea de colectare sau să recunoască cuvinte de ajuns ca să adune informații despre colectie.

de Colectare nu este doar o formă de recreere, în care copiii se joacă. Este o modalitate de a dezvolta mai multe aspecte de personalitate, cum ar fi perfecționismul, minuciosidade sau curiozitate. De asemenea, îi învață pe copii valoarea de efort, strategie, și chiar frustrare atunci când nu obține obiectul pe care doriți imediat.

Laura Velez

Scriitor Guiainfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  de-a v-ați ascunselea. Glume pentru copii

  Educarea copilului cu valori. Responsabilitatea

  cum de a face pentru copii pentru a organiza lucrurile

  marmura. Joc pentru copii popular în Brazilia,

  Educarea copilului să fie organizate

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012