Părinții sunt foarte exigent. Consecințele pentru copil

există mulți părinți care cred că, dacă aveți o formațiune rigidă în casă, copiii vor avea un comportament mai bun, și educația ta va fi corecta. Dar, realitatea este destul de diferit, deoarece copiii nu au nevoie de autoritate, negative sau pedepse, în scopul de a se comporta bine. O creație este prea rigid si numai face pe copii să aibă stimă de sine scăzută și de a crea probleme de comportament, sau de a fi, tot ce doriți, pentru a evita cu un stil părinții sunt autoritar si exigent, este exact contrar celor ce se întâmplă dacă puteți.

7 consecințe de o formațiune rigidă pentru copii

1. Nu interiorizarão responsabilitate. limitele în exces va duce copiii nu pot controla comportamentul lor de către ei înșiși, ei nu se poate auto-reglementa. Regulile exagerat numai ca va copiii au puterea să le respecte și să își asume responsabilitatea pentru ei înșiși. Auto-disciplina poate fi realizată numai cu limite bazate pe afecțiune și respect, și nu în impunerea.

2. Stima de sine scazuta. stima de sine scazuta sau complex apare din cauza sentimentul că nu sunt ascultați de părinții lor, în orice moment. Cred că părerea ta nu contează nici că te respect ideile lor. Se pare că ceea ce ai de spus nu este important.

3. Copiii pot deveni infractori. copii să învețe și să trăiască ceea ce au văzut deci, dacă ai ști că ar trebui să se teamă de a face lucruri și vor învăța să intimideze pe alții să obțină ceea ce vrea. Dacă țipi la ei, ea va suna. Dacă utilizați forța, de asemenea, ea va face.

4. Nu fi capabil de a avea încredere în celălalt. La bază încrederea în părinți este esențială, astfel că există o legătură bună între părinți și copii. Dacă această încredere nu există, copiii vor crede în altele, ceva care va împiedica serios abilitățile lor sociale. Copiii cred că părinții lor dragostea trebuie să învingă prin stabilirea unor standarde și limite, astfel încât acestea pot să cred că toată lumea este egoistă și că totul are un preț.

5. Atitudinea pasivă în fața vieții. Este posibil ca copiii să aibă o atitudine pasivă în fața vieții nu văd responsabilitatea ca pe ceva important. Copiii învață cu un stil de creație greu ca toata lumea are loc fix și să adopte o atitudine de supunere în fața liderilor sau sisteme de autorități. Ei nu simt că sunt responsabile pentru propriile lor vieti.

6. Tendința de a furie și depresie. Acest stil de a crea autoritar va provoca copilul să simtă că gândurile lor nu sunt apreciate și că părinții lor nu sunt de partea ta pentru a gestiona sentimentele dificile sau pentru a învăța cum să se comporte bine. Când te simți singur și abandonat emoțional poate fi furie și depresie.

7. Sunt cele mai rebel. Există studii care arată că copiii care sunt create cu un stil de creație greu dacă chateiam mai mult și sunt mai rebel atunci când ajung la adolescență pentru a nu fi capabil de a avea instrumentele necesare pentru a face față cu emoțiile și comportamentul. Tinerii se comporte într-un mod exagerat atunci când ei cred că cineva încearcă să le spun ce trebuie să faci tot timpul.

María José Roldan

Psicopedagoga

Master în Educație Specială (Terapeutic Pedagogie)

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Tipuri de părinți și de comunicare cu copii

  Cum sunt părinții elicopter. Supraprotecție de copii

  Cum de a educa copiii superb

  părinții tirani

  ‘tip stick’ a unii părinți

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012