Un mentira infantil

părinții pot să vă faceți griji dacă copilul dumneavoastră minte, așa cum au fost învățați că este ceva rău, și, în plus, societatea nu este de acord. Cu toate acestea, primul lucru pe care trebuie să știți este că copilul este culcat.

Nimic nu supără mai mult părinții și educatorii decât minciuna pe care copiii le spun. Un copil poate consta din mai multe motive: prin imitație sau prin presiune socială.

de Ce copiii mint

Trebuie să distingem minciuna de fantezie. Atunci când copilul este foarte mic, nu putem vorbi de o minciună, deoarece nu distinge bine între lumea interioară și cea exterioară, dorinte sau vise și realitate.

atunci Când fantezia copilului nu are pretenții la minciună, ea consideră că contul fără a face distincție între real și fantastic. Copilul modificări ce nu-mi place: vorbesc cu prietenul imaginar, se simt singuri, sau cu o fi decedat, dacă vă simt lipsa ta.

culcat in copilaria timpurie este foarte mult legată de jocul simbolic sau de simulare. Prin acest tip de activități de joacă imita situatii care te vezi sau știi: a fi o mama, cumpărături, și de război.

Până la patru ani, aproximativ, copilul consideră adevărul care experiențele, imagina sau crede despre. Ca tine sunt în creștere deja încep să se diferențieze fantezia de realitate. Acesta este apoi că apare capacitatea de a minți. Deoarece copiii sunt foarte imaginativ, acestea ar putea continua fantezii până mai târziu.

situată în copilăria timpurie se întâmplă atunci când există premeditare și atunci când știi că este un bug, care este de numărare, care este, trebuie să fie intenționalitate.

copiii mint pentru mai multe motive, dar unul dintre ele este imitație, presiune socială, pentru a primi recunoaștere, pentru a fi bine, pentru a evita consecințe neplăcute, pentru a fi convingătoare, pentru timiditate, pentru că ea are stima de sine scazuta…

copilul învață că nu este bine să minți atunci când primește mustrarea de oamenii cu care te asociezi. Cu toate acestea, dacă copilul mijlociu este foarte exigent și pedepsele sunt de obicei, chiar și atunci când este sinceră, copilul va persista în minte pentru a evita aceste pedepse. Mulți adulți cred că copiii nu mai mint de teama de pedeapsă, cu toate acestea, reacția este opusul, minți ea mai mult atunci când sunt pedepsiți în exces.

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  prima se află un copil. Ce faci?

  minciunile Pe care părinții spun copiilor lor

  6 minciuni pe care părinții le spun copiilor

  5 semne care indică faptul că fiul nostru este situată

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012