De ce există copii care se comporta mai bine cu tata sau cu mama

Pe ocazii, există părinți care se plâng că copiii lor se comporta frumos atunci când acestea sunt cu tovarășii lor de pace, dar că, atunci când el este cu ei, lucru schimbă și se pare că copiii sunt transformate și să se comporte într-un mod cu totul diferit, mai ales atunci când copiii sunt minori.

toanele ei pot fi o modalitate de a exprima acest comportament negativ și este important să ne amintim că un acces de furie se manifestă nu numai la copii cu vârsta de 2 ani, dar poate apărea chiar și la adulți, dar într-un mod diferit. Dar, aceste accese de furie se manifestă, de obicei, atunci când copiii de doi ani nu au abilități verbale suficiente pentru a exprima ceea ce simt la momentul respectiv, dar atunci când începe să crească acest lucru se poate întâmpla, de asemenea, atunci când nu știi cum să-și exprime cu cuvinte emoțiile pe care le ai în interiorul tău.

de Ce copilul se comportă mai bine cu tata sau cu mama

mamele tuturor copiilor simbolizează protecția și ca răspuns la nevoile copiilor, pentru că innascuta copii asociat cu mamele lor pentru supraviețuire în Acest sens copilul va schimba comportamentul lor, pentru a atrage atenția mamei sale că atunci când simți că oricare dintre aceste aspecte nu este îndeplinită.

părinții, dimpotrivă, reprezintă încrederea, riscurile și joacă pentru copii. Astfel încât copiii nu se simt la fel de nepregătiți în a atrage atenția părinților de a nu fi care au nevoie de ceva mai concret, care nu este cunoscut de către oricare dintre părți. Dar, nu simt acest sens de supraviețuire care se simt cu mamele lor.

copiii pot comporta diferit cu un tată sau o mamă să fie în stare să atenție faptul că, în acest moment, amândoi tânjesc. De exemplu, dacă o mamă sau un tată îți dă o atenție atunci când dau accese de furie și atacuri este posibil ca acest comportament continuă de fiecare dată, deoarece copilul va fi învățat că istericale lui a avut un răspuns pe parte de acel părinte și va încerca să atragă atenția în acest mod.

Soluții pentru tatăl sau mama care suferă de această situație

Când se întâmplă acest lucru, tatăl sau mama care observați că copilul lor se comportă mai rău atunci când el este de partea ta, ai putea avea sub mango’ unele dintre soluții.

1. primul lucru Pe care ar trebui să fie lucrat pe sunt abilitățile verbale a copilului (o), în funcție de vârsta pe care o aveți și vă poate ajuta să dea nume emoții. Dacă copilul este prea mic, părinții vor trebui să o ajute să se calmeze, fără a plăti o atenție la acces de furie și de a folosi, de exemplu, ‘oală de calm’ (pedagogia Montessori).

2. Când (o) (o) mai avea istericale temperament, cu ajutorul părinților, aceștia ar trebui să-l felicit (a) în scopul de a înțelege care este capabil să se calmeze și că poți să-ți aduci conduită în prezența tatălui sau a mamei, cu care se comportă mai bine. Dar, în orice caz, părinții ar trebui să spun fraze de tipul: „cu Mine, se comporta mai rău decât cu tatăl tău/mama’; ‘esti prost’, etc. Aceste expresii vă va ajuta doar pentru a reafirma comportament negativ.

María José Roldan

Psicopedagoga

Master în Educație Specială (Terapeutic Pedagogie)

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  copilul tirana

  Învață să spui NU, de asemenea, educă copii

  Cauze de eșec în școală cu copii

  Părinții sunt foarte exigent. Consecințele pentru copil

  Cum pentru a ajuta copiii suspecte

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012