De ce sunt copii care au nevoie de mai multă afecțiune decât altele

Există copii care aparent par să aibă nevoie de mai puțină afecțiune decât altele, dar ce se întâmplă cu adevărat este că nu au nevoie de mai puțin. Numai că show-un mod diferit și au nevoie de afecțiune și în alte moduri.

Cu care am venit de menționat că există copii care poate ca mai saruta, alții îmbrățișează, alții recunoaștere, altele toate împreună. Dar, în nici un caz un copil nu are nevoie de iubire pentru că toate au nevoie de dragostea părinților lor, în scopul de a crește și a se dezvolta într-un mod echilibrat și să fie capabil de a deveni un adult de succes.

sănătatea emoțională asupra dezvoltării copiilor

în Cazul în care copiii nu primesc afectiunea de care au nevoie atunci când acestea sunt mici în cadrul familiei nucleu, să crească va avea deficiențe emoționale care nu va mai dezvolta în mod corespunzător.

afecțiunea și afecțiunea sunt sentimentele care sunt esențiale pentru ființa umană și, mai ales pentru copii, deoarece, dacă acestea nu au afecțiune ar putea îmbolnăvi, fizic și emoțional. În plus, copiii care nu primesc (sau că părinții cred că nu necesită) afecțiunea este necesar, care le va duce la o imaturitate în dezvoltarea sa, va duce la rețea cu alții în viața ta de adult, va avea o lipsă de adaptare socială, și chiar și în cazurile mai severe pot duce la delincvență sau tulburări de personalitate.

pe de altă parte, copilul care primește afecțiune este un copil cu mai puțin stres, mai puțin de anxietate și echilibru emotional mai mare. Afecțiunea este o formă de demonstrație de dragoste care lasă atât de înnăscută între părinți și copii și nu ai nevoie de bani, nici de cunoștințe… Numai este necesar doar să vrei să faci și, mai ales, de timp.

Cele mai bune cadouri pentru copii: timp și de calitate

uneori, acești copii par mai puțin atașat la părinții lor (insist pe ideea că toți copiii au nevoie de afecțiune, fie de o formă sau alta) în nevoie (în același mod în care alți copii) o formă de afecțiune pe care părinții ar trebui să caute calea de a oferi în viața lor tulburi: prețiosul timp de calitate.

timpul este esențial pentru un copil să se simtă iubit de părinții lor, dar de data asta va fi de calitate și se simt ca acasă, nu numai la părinții tăi, dar, de asemenea, cifrele lor de adult de referință care sunt preocupați de bunăstare fizică, dar și emoțională.

atunci Când copilul începe să crească, de asemenea, nevoie de părinții lor să asculte, să respecte și să le ajute să facă propriile decizii, iar pentru aceasta este necesar să se re-timp de calitate.

După toate astea, am ajuns la concluzia că nu este faptul că copilul dumneavoastră nu este nevoie de afecțiune. Pur și simplu trebuie să diferită de celelalte. Cauta modalitate de a conecta cu copilul dumneavoastră și vă va fi un copil un copil sănătos emoțional.

María José Roldan

Master în Educație Specială (Terapeutic Pedagogie)

Psicopedagoga

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  dezvoltarea afectivă în primul an de copil

  lipsa de afecțiune pe care incetineste cresterea de copii

  Cineva, sau ceva, și înlocuiască tatăl și mama

  să Învețe să îmbrățișeze. Puterea de a îmbrățișa un copil

  educație crește fericirea de copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012