Cum pentru a ajuta copiii suspecte

toată Lumea la un moment dat în viața noastră, avem un sentiment de neîncredere în legătură cu cineva sau ceva, și este un mecanism de apărare pe care le avem, și că, uneori, doar pare. Neîncrederea este un semn clar de frică și apare atunci când credem că suntem neajutorați, care este, atunci când ne simțim nesiguri.

copii suspecte

atunci Când un copil este suspect nu este ceva care este în întregime negativ. Este o formă care trebuie să protejeze și să impunem limite la altul, astfel încât nu ți se face rău. Dar, când neîncrederea este extreme, atunci pot apărea probleme emoționale care ar trebui să fie lucrat pe, și în copii, părinții părinților în a-i ajuta să aveți mai multă încredere, dar fără a elimina limitele pentru a proteja privire la orice aspect, care pot genera insecuritate.

atunci Când un copil învață să aibă încredere în alții și de limite, ea este de învățare să aibă încredere în ea însăși și să aibă mai multă încredere în sine, ceva care va face sa te simti mult mai bine cu lumea care-i înconjoară. Dar, cum pentru a ajuta un copil suspect?

5 sfaturi pentru a ajuta un copil cu un suspect

1. Încredere. locul în care copilul trebuie să simtă încredere și de securitate este întotdeauna în familie. In casa, copilul trebuie să simtă că poate avea încredere în fiecare dintre membrii familiei tale si cel mai important: că poți avea încredere în ea, de asemenea,.

2. Acceptarea. copii suspecte, atunci când se simt nesiguri, ei simt că percepția aveți în legătură cu acesta nu este bun, prin urmare, acestea ar trebui să fie acceptate de către ceilalți (în special de către părinții lor) să fie capabil să creadă în ei înșiși și apoi în cealaltă.

3. Afecțiune. afecțiunea este o necesitate care toți oamenii trebuie să fie capabil de a avea încredere și de securitate în sine. Când ne văd alții să accepte provocarea și să ne arate afecțiunea pe oameni să se simtă important și ne va fi capabil de a realiza ceva, bazându-se pe cei care merită.

4. Echilibru. Este necesar ca copiii să învețe cum să găsească echilibrul între neîncredere și de încredere. Nu este o idee bună să fie suspicios față de toată lumea, dar este bine să oferi oportunități pentru oameni. Este necesar să nu ai încredere în persoana care nu știu despre, dar atât de puțin neîncrederea într-un mod care previne de a cunoaște oameni noi.

5. Experiențe. sunt Acolo orice care ajuta la copii să nu se teamă de experiențe, și puterea de a se bucura de ceea ce faci în zi-cu-zi. Pentru aceasta ei ar trebui să știe că nu totul este perfect și că există greșeli făcute pe ocazie, dar care ar trebui să servească pentru a învăța și de a fi mai buni.

María José Roldan

Psicopedagoga

Master în Educație Specială (Terapeutic Pedagogie)

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Copii mavericks

  Cum să obțineți copilul să fie mai sociabil

  de Ce copiii trebuie sa faci este istericale temperament

  Copii narcisisti, sau cu excesiv, stima de sine

  Copiii supus. Cum să-ți schimbi comportamentul

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012