Cum pentru a ajuta un copil care se simte respins

respingere și dezamăgire sunt două sentimente care sunt dificil de a înțelege și de sprijin, chiar mai mult atunci când este un copil care suferă. Reziliența este o însușire care părinții ar trebui să încurajeze copiii lor pentru că în momentul în care se simt dezamăgiți sau respins poate depăși aceste sentimente, și să nu afecteze negativ asupra stimei lor de sine.

Un copil care se simte respins este pentru că tu crezi că nu se potrivește cu celelalte, fie cu colegii lor, cu un grup de prieteni și chiar cu familia și prietenii. Dar, cum poți ajuta un copil care se simte neiubit?

5 sfaturi pentru a ajuta copilul care se simte respins

1. Pentru a înțelege sentimentele lor. primul lucru Pe fiul tău are nevoie este pentru tine de a asculta și de a înțelege prin ce trece el. Deci, ați putea fi capabil de a înțelege și de a echilibra sentimentele astfel încât să puteți gestiona-le data viitoare când veți efectua în interiorul tău. Dacă nu ați invitat copilul la o petrecere de aniversare va avea nevoie de confort, dar nu e mila de el.

2. Eșecul în prietenie nu este rău. este Posibil ca copilul dumneavoastră se simte teamă de eșec, pentru că ei l-au respins, dar ar trebui să-l învețe că eșecul este o experiență de învățare, deși acesta poate genera sentimente de disconfort în noi. Atunci când nu a reușit, sau copilul nostru se simte respins atunci când o prietenie nu a reușit, vă poate ajuta-l pentru a re-evalua obiectivele lor și să fie capabil să prețuiască mai mult pe oameni și știu că nu toată lumea merită prietenia noastră.

3. Îmbunătăți abilitățile sociale. uneori, copiii se simt respinse pentru că ei nu înțeleg limbajul non-verbal atunci când, de exemplu, încearcă să fie amuzant în clasă și nu este în măsură să, sau atunci când tovarășii-i spui pentru a opri și de a continua doar pentru a fi acceptat, de a realiza exact opusul.

4. Toleranță la frustrare. Poate că copilul se simte respins, deoarece are un comportament negativ unul cu celălalt și ajung să o îndepărteze. Când se întâmplă acest lucru este necesar pentru copii să ia în considerare ceea ce se întâmplă să fie capabil să-l rezolve. De exemplu, dacă copilul dumneavoastră nu știe să piardă și dacă te-a supărat de fiecare dată când nu câștiga un joc este probabil că ar trebui să lucreze pe ea, toleranța la frustrare și practica reacții cu jocuri de masă din partea casei.

5. Există mai mult pește în mare. Dacă un copil a fost respinsă de un alt copil, sau de către oricare dintre colegii dumneavoastră, să-i spun că, dacă nu accepți că ea ar trebui să nu te lăsa în jos, și să încerce de la toate costurile care sunt prietenii tăi. Există mulți oameni în lume care pot fi prietenii tăi și mult mai bine. Oamenii ar trebui să-l accepte și să respecte, în același mod în care ea trebuie să se poarte cu celălalt.

María José Roldan
Master în Educație Specială (Terapeutic Pedagogie)
psiholog educațional

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Simptome ale unui copil overprotected

  de Ce nu ar trebui să lase copilul să plângă

  sentimentul de vinovăție la copii

  Frica copilului de absența mamei sale

  lipsa de autonomie a copiilor-ți pasă?

  Cauze și simptome de insecuritate la copii

  Cum pentru a ajuta copiii suspecte

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012