Notele de copii determină inteligența lor?

Mulți părinți și profesori se concentreze pe note de copii să cunoască mediu de inteligență pe care le au și să fie în măsură să ia în considerare dezvoltarea academică. Cert este că, pentru a atinge obiectivele care sunt stabilite în școli, este necesar ca copiii fac diferite tipuri de examene și teste, astfel încât învățământ profesional cunoască tipul de atenție pe care fiecare copil necesită o atenție academice.

Aceasta este ceea ce funcționează în societate, și părinții, în mai multe rânduri arate bucuria lor în funcție de calificarea pe care copiii primesc de la școală, care este, potrivit numere din buletinul de școală. Acest lucru poate afecta stima de sine a copilului și motivația de a obține cele mai bune rezultate, Dar copiii nu sunt numere, iar inteligenta lor nu este determinată de note.

clasele de școală și inteligenței de copii

copiii sunt mult mai mult decât numere pe o carte de raport de la școală. Copiii sunt efort, dorinta, perseverenta, emoții, și o listă lungă, care merge mult dincolo de cifrele obținute la examene.

copilul poate fi studiat pentru un test (efort, voință, perseverență), dar în timpul examenului ea devine supărat sau nu va răspunde cu precizie, iar nota se încheie până fiind scăzută, și poate fi chiar respins. Acest lucru nu determina care copilul este mai bine sau mai rău, în orice problemă. Pur și simplu a determina care aveți nevoie pentru a dedica mai mult timp, schimba forma de studiu, atenție psihologi pentru a fi capabil să învețe strategii de învățare, etc.

Dar, în nici un caz, o notă proastă va determina inteligență scăzută. Este pur și simplu un semnal de alarmă, astfel încât părinții dau seama că copilul lor are nevoie de mai multe îndrumări în acest domeniu specific, pentru că nu-ți place așa de mult ca celelalte (dar, acest lucru nu înseamnă că este mai mult sau mai puțin capabile). În plus, este foarte probabil că ai nevoie de motivație (emoțională) a fi în stare să creadă în ea.

Inteligența Emoțională a copiilor

Inteligența Emoțională joacă un rol foarte important în toate acestea, pentru că un copil care are o Inteligenta Emotionala bine-artizanale nu poate fi capabil de a fi un adult de succes, un timp, nu știu cum să se raporteze la ceilalți asertiv, cu empatie și bune maniere. Pentru acest motiv, atât în școli, cât și în casele din întreaga lume, Inteligența Emoțională este mult mai important ca raportul (sau Coeficientul) și Intelectual (IQ).

în Plus, un copil care a emoțiile lor, deteriorat sau care nu au nevoile lor emoționale întâlnit, cu greu poate avea o dezvoltare academică corectă, deoarece nu va fi fericit. Un copil să fie capabil să facă bine în orice domeniu al vieții de care ai nevoie, mai ales dacă te simți iubit, respectat, apreciat și fericit.

María José Roldan

Psicopedagoga

Master în Educație Specială (Terapeutic Pedagogie)

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Cum de a dezvolta inteligenta emotionala a copiilor

  Exemple de gânditorul Augusto Cury despre educație

  Cum de a educa emotiile copii

  Cum masori inteligenta de copii

  Cum de a educa sentimentele de copii

  cauzele de stima de sine scazuta la copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012