Educarea copilului cu valori. Empatia

psiholog copil Alicia Banderas învață de la părinți prin cartea sa ‘Hijos Felices’ (Copii Fericiți – în spaniolă) cum de a educa copiii cu privire la valoarea de empatie și perseverență, astfel încât, în viitor, sunt oameni capabili să lucreze în echipă și să facă față problemelor cu determinare.

Guiainfantil.com a vorbit cu Alicia Banderas despre ce este esențial pentru viața și viitorul carierei vise de copii pentru a le educa în anumite valori, cum ar fi empatia.

Cum de a educa despre empatie și perseverență

Suntem într-o lume în care dacă apăsați-le de lucru în echipă. Azi avea o carieră strălucită nu-ți asigură nimic. Succesul profesional și de viață, în general, depinde de gestionare a emoțiilor, ca și cum ai lucra cu oamenii.

empatia este dacă se educă, și un exemplu clar de acest lucru este atunci când un copil face ceva rău sau provoca daune la cineva. În acest moment părinții se pot face trei întrebări, evitând astfel să lase problema pass:

1. Cum crezi că prietenul tău care a fost lezate prin te simti?

2. Cum te-ai simți dacă el a făcut același lucru cu tine?

3. Ce puteți face pentru a remedia această situație?

Cu aceste trei întrebări simple daca poti educa copilul despre empatie și sociabilitate în același mod ca și pentru voința și determinarea dacă să-și educe copilul în perseverență.

de Obicei copiii atunci când se studiază o problemă de matematică, de exemplu, în curând va frustra atunci când nu este în măsură să-și soluția.

anxietatea poate provoca copilului de a părăsi exercițiu fără a rezolva, deci nu este care să-i învețe pe copii că această anxietate poate fi depășită prin citirea în mod repetat, a enunțat, respiră profund de câteva secunde și când vor vedea că ei pot re-experimenta o problema, o vor face cu succes.

în Cazul în care părinții că copiii lor să înțeleagă importanța de a fi statornic, atunci când viața le-a pus în dificultate, ei știu că vor petrece un pic de rău la început, dar cu perseverență va fi capabil să se deplaseze înainte.

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Educarea copilului cu valori. Toleranța

  Educarea copilului cu valori. Onestitate

  Educarea copilului cu valori. De Exemplu,

  Educarea copilului cu valori. Răbdare

  Educarea copilului cu valori. Coerența

  Educarea copilului cu valori. Solidaritatea

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012