Cauzele de stima de sine scazuta la copii

Este imposibil de a face fericiți pe copiii noștri, astfel încât acestea nu suferă eșecuri. Părinții ar trebui să-i pregătească pentru a face față adversității pentru a fi o postura foarte eficient și educativ. Pentru a înțelege cum se simt copiii, ghid-le cu atenție și afecțiune constantă, nu are nevoie de mult pe ele și să le sprijine, astfel încât acestea pot face cele mai multe din calitățile lor sunt câteva sfaturi practice pentru părinți. Copiii au nevoie de iubire, motivație, comunicare, norme, și armare pozitiv pentru a se simți bine, a acceptat, si au o buna stima de sine. Cum de a consolida stima de sine a copiilor?

Cum de a identifica scăzut stima de sine a unui copil

Pentru a identifica o problema de stima de sine scazuta la copii, trebuie să fim atenți la ceea ce se numește ‘strigătele de tăcere. Copiii nu sunt capabili să verbalizeze emoțiile lor, spunând: ‘mă simt rău sau acest lucru se întâmplă cu mine’. De obicei, copiii întotdeauna a vrut să ne spună cum să facă lucrurile bine și atunci când un copil are probleme de stima de sine scazuta nu se poate vorbi de ea, și atunci când vorbește, vorbește de rău, a spune, ‘eu nu sunt vrednic de nimic sau totul nu merge bine’. Acești copii pot atribuie succesul factorilor externi și eșec intern valorile. Uneori, ele arată impulsiv și au o toleranță scăzută la frustrare.

Alții sunt agresivi, nu sunt de acord cu alții pentru că nu au abilități sociale și canalizează frustrarea lor de a face rău altora. Acești copii nu numai că vorbesc prost de ei înșiși, dar cad și nu participa la sau de a-și da avizul asupra grupului pentru că ei cred că pot influența mediul lor, astfel încât acestea să nu propună lucruri sau glume. Poate să se retragă și să devină izolate. Evita comunicarea și de a lua o decizie de respingere din partea celuilalt. Când toți acești indicatori sunt de lungă durată în timp, nu există ca să cred că fiul nostru are o problemă și atunci când pentru a cere ajutor.

Cauze de stima de sine scazuta de copii

Există mulți părinți care au nevoie de o mulțime de copii și mulți copii, care sunt în imposibilitatea de a contesta așteptările părinților lor și ajung frustrat. Acest caz include unele situații care explica de ce unii copii au o stimă de sine scăzută. În plus față de această situație, există, de asemenea, părinții care nu acceptă copiii lor așa cum sunt. Alte uita un copil pentru că au avut un al doilea sau un al treilea copil, iar părinții care afișează o respingere a inconștientului în raport cu copiii lor.

Trebuie să ne iubim copiii noștri doar pentru că ele există, chiar dacă au capacități și competențe mult diferite decât cele așteptate de către părinții lor. Cheia se află în echilibru între întăriri pozitive, în sinceritate, în același timp în care acestea ar trebui să impună limite pentru copii. Părinții ar trebui să învețe să spună ” nu ” și să-l felicit pe copii pentru faptele lor bune.

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  stima de sine și copii

  low stima de sine a copilului

  Probleme de stima de sine la copii

  Cum se transmite optimism pentru copii

  oferiți copilului dumneavoastră cu obstacolele vieții

  Cauze și simptome de insecuritate la copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012