Soluții pentru urechi floppy de copii

Având urechile proeminente este o trăsătură fizică care nu indică vreo problemă de sănătate, dar care pot provoca unele consecințe negative în dezvoltarea personalității copilului, astfel încât vom încerca să găsim niște soluții pentru această caracteristică fizică.

În unele cazuri, la nou-născut deja prezinta dovezi de urechi excesiv separate, dar în alte cazuri ele sunt percepute ca copilul creste. Este de urechile proeminente, de asemenea, cunoscut sub numele de ‘Dumbo” sau „mouse-ul urechi’.

Cum floppy urechi afecta copii

acesta este Considerat urechi floppy sau mouse-ul, care este distanțat de cap mai mult de 2 cm. Poate doriți să insiste asupra faptului că acest lucru nu este o problemă de sănătate, deoarece nu afecta auzul copilului, dar poate implica o problemă de estetică. Stima de sine a copilului poate fi afectată dacă nu sunt luate măsuri corespunzătoare pentru a consolida securitatea copilului.

Mulți dintre noi au fost martorii sarros de tovarășii cu copiii cu urechile proeminente, care o numeau Dumbo’. Acest lucru poate afecta grav relațiile sociale în copilărie și de a face copilul mai timid sau chiar că aveți probleme de performanță școlară.

Există copii care depasesc copilărie fără consecințe majore, în ciuda sale de particularitate estetica cu flappy urechi. Sunt copii bine stabilit, și care nu-mi pasă de părerea celorlalți, de îndată ce au aflat că valoarea este în interior, și merge dincolo de estetic, diferențele și știu cum de a evidenția mii de calitățile pe care le au.

Soluții pentru flappy urechi de copii

Dar, deoarece nu putem face toți copiii se simt în siguranță și fără complexe datorită caracteristicile lor fizice, putem, de asemenea, căuta o soluție la flappy urechi.

Chirurgie. Cele mai drastice, dar cel mai eficient este o operație estetică. Otoplastie corectează urechile proeminente, și sunt încurajați să aștepte până la 6 sau 7 ani, când urechile sunt complet formate. Tu ar trebui să ia întotdeauna în considerare riscurile de orice operație estetică.

– Broker de estetică. În piață există unii brokeri estetic, destinate copiilor cu urechile proeminente, care constau dintr-o proteza de silicon plasat în spatele urechii, producând un efect optic de urechi mai aliniat cu fata.

– Tăierea părului. în Funcție de vârsta copilului și, de asemenea, ale lui gusturi estetice, tunsoare poate ascunde destul de câteva urechile proeminente. Cu parul un pic mai mult decât de obicei dacă puteți obține că flappy urechile trece aproape neobservat.

Laura Velez

Scriitor Guiainfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Chirurgie plastica la copii

  Cei mai mari dușmani ai ureche de copii

  Corpuri străine în ochi, nas sau urechi de copil

  Prevenirea și tratamentul otitei la copii

  Jucarii zgomotoase pot deteriora urechea de copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012