5 întrebări despre intoleranța la lactoză la copii

intoleranta la lactoza este o problema digestiv, care se prezintă la care nu digera lactoza, un anumit tip de zahăr prezentă în lapte și produse lactate.

Cele mai frecvente simptome ale acestei includ intoleranță la gaze și flatulență, diaree, și dureri sau dureri de stomac. Simptomele apar de obicei în termen de câteva ore după ce ai consumat alimente cu lactoză. Cu toate acestea, înainte de diagnosticul de această intoleranță, unele apar unele îndoieli în privința asta.

5 răspunsuri la întrebări despre intoleranță la lactoză în copilărie

1. De ce fiul meu este intoleranta la lactoza? digestia lactozei necesită o enzima lactază. Această enzimă se desparte lactoza, un dizaharid, două zaharuri simple, glucoza și galactoză, astfel încât acestea pot fi utilizate de către celule. Persoanele cu intoleranță la lactoză nu produce suficienta lactaza, pentru că de lactază se acumulează în tractul gastro-intestinal și este folosit ca un substrat pentru creșterea bacteriilor prezente în ea, în special în colon. Aceste bacterii fermenteaza lactoza producătoare de gaze care produc flatulență sunt tipice de intoleranță la lactoză.

2. Fiul meu va fi de intoleranță la lactoză pentru viață? nu trebuie să. În funcție de motivele din spatele producției insuficiente de lactază această intoleranță pot fi temporare sau permanente. În general, intoleranțe la lactoză care apar la adulți poate fi moștenită și de a avea o cauză genetică, care este, există un defect în genele legate de lactază, care pot fi permanente. Cu toate acestea, cei care apar la sugari și copii au mai mult de a face cu sistemul digestiv, care încă nu este pe deplin dezvoltat și poate avea un caracter mai mult în timp, dar de multe ori ele dispar de la vârsta de doi ani. Evident, nu toate cazurile sunt de genul asta, dar este cel mai frecvent. Pe de altă parte, intoleranță la lactoză are, de asemenea, o componentă asociate cu etnia, fiind mai frecvente la persoanele din asia/oriental.

3. Intoleranța la lactoză este o alergie? Nu. Alergiile alimentare sunt rezultatul a răspuns imun inadecvat față de un alergen, în acest caz, o mâncare, deși în cantități infime, iar simptomele lor variază, dar pot include erupții cutanate și mâncărimi. O persoană poate fi intoleranță la lactoză și consumă cantități mici de produse lactate fără simptome evidente.

4. Intoleranța la lactoză tratat? intoleranta la lactoza nu are leac, dar limitarea aportului de alimente care conțin lactoză pot controla simptomele, până când acestea sunt nedetectabile. Aceste modificări dietetice va fi mai mult sau mai puțin drastice în funcție de gradul de intoleranță la lactoză. O intoleranță totală necesită eliminarea totală de lactoza din dieta, în timp ce în alte cazuri, persoana poate fi capabil de a tolera cantități mici de acest dizaharid.

5. Ce alimente conțin lactoză? în Plus față de lapte și derivatele sale, nu poate fi lactoză într-o mai mare sau mai mică cantitate în biscuiți, prăjituri, pâine și cereale în dimineața-cafea, ciocolată, plăcinte, ciocolată, maioneză și alte sosuri, supe și piureuri preparate, și, destul de des, de carne, cum ar fi cârnați și cârnați.

în funcție de progresul individual al copilului, medicul poate indica, la o anumită vârstă, să introducă încet lactoza in dieta ta, astfel încât să puteți vedea în cazul de intoleranță a fost deja depasit sau nu. Dacă nu, dietă fără lactoză trebuie să te duci înapoi pentru a trece înapoi la introducerea după un timp.

Carlota Reviriego
Nutricionista

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Intoleranță la lactoză: un diagnostic important

  40% din populatia lumii este alergica. Copii sunt cele mai afectate

  Alergie la proteinele din lapte la copii

  Copiii cu intoleranță la lactoză

  5 mituri de produse lactate pentru copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012