Cum să se hrănească o mama care alapteaza

putere a mamei în timpul alăptării nu trebuie să fie diferită de puterea de orice altă femeie, deja că indiferent de stadiul de viață în care vă aflați, dieta trebuie să fie sănătoasă și echilibrată.

În realitate, nu există alimente interzise sau nici unul dintre care ar putea fi considerate obligatorii pentru mama care alăptează, sau de a produce mai mult lapte sau pentru ca aceasta să fie de o calitate mai bună. Laptele de mamifere este lapte de o calitate mai bună să se hrănească puii în nou-născutului. În fapt, acesta este singurul aliment capabil să furnizeze toate nevoile nutriționale în integralitatea lor.

4 mituri despre dieta in timpul alaptarii

1. Trebuie să mănânce mai mult? mod Tradițional, se recomandă o creștere de 500 Kcal mai mult la mama înainte de sarcină. Cu toate acestea, studii recente susțin că acestea sunt necesare nu mai mult de 200 de Kcal zilnic recomandat dieta pentru mamele care nu alăptează femei, care pare să indice că există o îmbunătățire în metabolismul în timpul alăptării, făcându-l mai eficient.

2. Dacă am crește cantitatea de apă, voi avea mai mult lapte? de admisie a apei nu crește volumul de lapte, dar atât de puțin a face cu lapte are mai multă apă, ceea ce înseamnă că laptele este apos. Cantitatea de apă din laptele matern variază în funcție de timp la fiecare hrănire, deoarece laptele este mai apos la început și cu mai mult de grăsime în cele din urmă, indiferent de cantitatea de apă pe care mama bea. Cert este că, în timpul alăptării senzația de sete poate fi crescută, mai ales la inceput, dar nu este necesar să se bea mai multă apă, nu mai puțin, dar suma pe care organismul cere. Atât de puțin este necesar să se bea mai mult lapte decât dacă bei în mod obișnuit, dacă acest lucru este în dieta obișnuită a mamei, deoarece consumul de lapte de vacă (sau de capră sau lapte de orez sau de migdale) nu crește producția de lapte matern.

3. Copilul meu are gaz pentru mâncarea care îmi place? pe de altă parte, alimente sau băuturi care produc gaze în mama, nu produc gaze în copilul. În fapt, în cele mai multe cazuri, gazele sunt generate în stomac sau intestin și în special în colon, de obicei, ca urmare a fermentației glucidelor datorită bacterii care fac parte din flora intestinală. În caz de băuturi spumante, gazul este înghițit și expulzat pe cale orală. Gazele nu trece în sânge, și, prin urmare, nu trece la lapte.

4. Ar trebui să evite alimentele puternic ca usturoiul? Există și alte alimente, cum ar fi ceapa, usturoi, sparanghel, care sunt interzise pentru că aromele lor sunt prea puternice pentru copil. Copilul, mai degrabă, aceste convingeri sunt folosite pentru a arome de alimente consumate în mod obișnuit de către mamă din etapa a intra-uterine. Particulele responsabile de aroma de alimentele pe care le sunt în măsură să ajungă, prin placenta, lichidul amniotic că fătul înghite în mod obișnuit în uter, schimbarea aroma, astfel încât orice aroma puternica nu este un motiv suficient pentru a avea, pentru a evita orice alimente. Cu toate acestea, este sigur că aromele trece prin laptele matern, și unii copii pot fi extrem de sensibile pentru a le. Deci, în fiecare caz, poate și ar trebui să fie evaluate în mod individual.

Carlota Reviriego

Nutricionista

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  îndoielile femei în post-partum

  Hipogalactia. Atunci când mama nu produce suficient lapte

  Implanturile mamare și care alăptează. Mituri și adevăruri

  De ce copilul are de sân

  Îmbunătăți practicile de alăptare ar putea salva mii de vieți

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012