Sfaturi și jocuri pentru a stimula memoria copiilor

memoria este capacitatea trebuie să-și amintească lucruri. Cu ea putem călători în trecut și planul pentru viitor. Sunt experiențe care constituie viața noastră.

Pentru a stimula memoria copiilor și de a facilita învățarea lor ne putem baza, ca de atâtea alte ori, citind, cântece,-twistere, rime și jocuri, toate distractiv, atractiv și potrivit pentru vârstele lor. Este esențial ca copiii dorm bine și sunt odihnit pentru a obține atenția.

Jocuri pentru a spori de memorie de copii

1. Pentru a spori de memorie de copii putem începe cu jocuri simple, cum ar fi ascunde diverse obiecte în fața lor, și ei în curând trebuie să caute unu-la-unu acord cerem de la ei.

2. Un sfat să vă amintiți o serie de cuvinte și ordinea în care acestea apar este de a forma un nou cuvânt cu literele inițiale ale cuvintelor care ar trebui să ne amintim, de exemplu: Masa, brad, nuc, pisica, arch. Alăturați-vă inițialele a cinci cuvinte și să-ți dau un alt nou de MÂNECĂ, și amintiți-vă acest cuvânt este întotdeauna mai ușor să vă amintiți cele patru cuvinte date.

3. de a Crea povești atractive cu beton conținutul va fi foarte eficient pentru a stimula memoria copiilor și învățarea lor.

4. Joc de memorie. Cantitatea de carduri va depinde de vârsta copilului. A văzut două cărți. Dacă cărțile corespund la aceeași cifră, trage cărți și jucătorul încearcă din nou. Câștigătorul este cel care obține mai multe cărți cu aceeași cifră. Forma perechi, în plus față de divertisment exercițiu de mult de memorie.

5. pentru a Vizualiza imaginile, de asemenea, oferă un rezultat excelent pentru a memora cuvinte și situații. Mai exagerate, pline de culoare și rare, să zicem, cu atât mai ușor va fi să-și amintească. De exemplu, putem cere copiilor să memoreze următoarele date:

– copilul care atunci când vor crește vor dori să fie un pompier este de opt ani.

– Înot și snorkeling sunt sportul preferat de baiat care vrea să fie o asistentă medicală.

– fructe De preferat camionagiu este banana.

– copilul care visează să fie un astronaut joacă foarte bine la vioară.

– instructorul are ca animal de companie un câine negru.

– cine vrea să fie un șofer de curse a doi frați gemeni.

vom învăța pe copii că putem vedea, de exemplu: primul băiat îmbrăcat în pompier ștergerea o lumânare la gigant cu o ‘8’; pentru asistenta scufundări cu ochelari, labe pe picioare și un termometru mare în mâinile lor, pentru șoferii de camioane de conducere un camion încărcat cu fructe și bananele sunt imense, astronaut plutind în spațiu cu costum spațial cânte la vioară la stele și la lună; profesorul preda lecția în cameră în timp ce un câine drăguț negru latră dând din coadă, fericit printre elevii de la clasa. Și în cele din urmă pilotul si masina lui de curse aduce două mari și roliços copii cu suzeta pe bancheta din spate.

Vezi aceste imagini deveni cu siguranță mult mai ușor pentru tine să vă amintiți datele pe care copilul trebuie să memoreze.

Pentru a termina las o expresie de Friedrich Schiller (1759-1805): O memorie exercitată este mai valoros decât geniul și sensibilitate’.

Marisa Alonso Santamaria

Poet specializat în copii

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Joc de Memorie. Glume pentru copii

  o glumă și copii. Ziua Internațională a Juca

  Puzzle. Jocuri pentru copii

  memorie în copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012