Ce învață copiii de la 11 ani

la Aceasta varsta, copiii intră în faza de pre-adolescență și mulți dintre ei începe drumul spre un pas mai complicat decât în mod normal în cazul în care revoluția de hormoni este complet normal și emoțiile sunt mari protagoniști. Dar, este, de asemenea, un an important în procesul de învățare, pentru că, deși are deja o bază consolidată, nu încetează niciodată să învețe, și acum este începutul unei noi etape, ca în curând va avea, de asemenea, să schimbe școala.

în Această etapă vom stabili priorități, de învățare mai multe interdisciplinare, mai ales că, în scurt timp, copiii vor avea o tranziție de la școala primară la gimnaziu, unde vor avea o extindere a lumii, de învățare și de modul de învățare: va crește independența și, de asemenea, lui sau ei de responsabilitate.

7 lucruri pe care de 11 ani să învețe

1. la Aceasta varsta, este normal ca tu să înceapă să învețe o mai bună organizare pentru că veți avea mai multe sarcini în școală, care va necesita un proces de învățare pe termen lung. Părinții nu pot să-i ajute în toate cunoștințele și ar trebui să promoveze mai mult și mai bine pe noi cunoștințe.

2. la Această vârstă, băieți și fete de 11 ani au o mai mare conectivitate în creier, așa că va avea o creștere în abilitățile intelectuale, cum ar fi memoria și capacitatea de citire (și înțelege).

3. va Avea o creștere de abstract de gândire, de raționament ipotetic. Și toate acestea vor duce la noi si minunate abilități. La aceasta varsta, copiii sunt capabili de a manipula mental math mult mai complicat, și de învățare în general. Pot aprofunda cunoștințele lor, permițându-vă pentru a crea o bază bună de cunoștințe.

4. Sunt capabili de a construi noi și propriile idei și gândire în formă abstractă și va fi capabil să participe activ în explorarea și înțelegerea dintre domeniile de interes pentru toate disciplinele. Dacă intelectuală încrederea este inadecvat și că are încredere în posibilitățile sale poate fi un băiat sau o fată luminos.

5. Sunt capabili de a empatiza cu ceilalți și de a înțelege emoțiile lor. Este posibil ca unele emoții, uneori, un pic exagerat, pentru că de la debutul pubertatii, continua să aibă nevoie de follow-up de părinți pentru a fi ghidat.

6. prietenii sunt foarte importante în această etapă și au nevoie de contact direct cu ei. În școală și în afara ei, prietenii încep să joace un rol foarte important în lor socială și dezvoltarea personală.

7. Este necesar de a sublinia și de a le face să înțeleagă că a fi inteligent vă va nevoie de o mulțime de efort. Sunt copii care cred că inteligența este static și că nu se va schimba, astfel încât există mulți elevi care începe să experiență eșec în școală pentru că se simt incapabili, nu inteligent. Și cred că atât de eronată că acest lucru nu se poate schimba cu efort.

Este important ca părinții să-i ajute în acest pas, în scopul de a clasifica mass-media pe care le primesc din străinătate și la școală la fel de important și ce nu este important. De asemenea, părinții ar trebui să prețuim copiii lor și să ia în considerare ceea ce este important pentru ei, ce abilități și talente au și lecțiile pe care trebuie să se aplice în viitor. Părinții vor avea nevoie de răbdare și o minte deschisă nu numai pentru a spori de învățare a copiilor, dar, de asemenea, pentru că băieții și fetele de la această vârstă trebuie să-și găsească echilibrul.

María José Roldan

Psicopedagoga

Master în Educație Specială (Terapeutic Pedagogie)

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  copii ca tineri ca 6 ani să învețe

  copii de 8 ani să învețe

  copii de 9 ani să învețe

  copii de 7 ani să învețe

  copii de 10 ani invata

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012