Cauze de eșec în școală cu copiii

atunci Când există un eșec la școală, cu copiii, părinții pot da vina pe școală și școala vina pe părinți. Dar, ce se întâmplă de fapt? Care este rolul copilului în toate astea? Copiii au nevoie de motivație pentru a fi capabil de a realiza lucruri și numai atunci când există o bună muncă în echipă între părinți și profesioniști din domeniul educației.

atunci Când există un eșec la școală, copiii sunt din ce în ce mai departe de tovarășii lor până în cele din urmă se deconectează de la sistemul de educație, cu un rezultat final de abandon școlar. Uneori se mai intampla cu elevii care au capacitatea și inteligența de a reuși, dar care nu sunt dispuși să continue cu sistemul școlar.

Posibile cauze de eșec școlar în copilărie

Este posibil ca performanța academică a începe descărcarea pentru probleme emoționale ca schimbarea de la o școală la alta, probleme de familie, tulburări de comportament, etc. Dar, există unele cauze care din păcate se repetă atunci când există un eșec la școală:

– Sarcina si de parinti. sarcina la adolescente este un motiv de a abandona scoala, pentru că se simt rușine să se întoarcă la școală sau din cauza sarcinii și disconfortul nu vă permite pentru a continua cu o dezvoltare normală academice. La naștere copilul necesită o mulțime de timp, de îngrijire, și fata nu au suficientă energie pentru a fi capabil de a studia bine. Este necesar ca în toate centrele educaționale, și de casa nu există comunicare și de suficiente informații, astfel încât copiii pot beneficia de o bună educație sexuală.

– Plictiseala. mai Ales studenții, mai inteligent poate lăsa în supărare. Mulți studenți cred că ei nu au o legătură emoțională cu profesorii lor și deci nu poate simti motivat din punct de vedere academic. Hassle este o problemă care trebuie să fie abordate de către elevi, părinți, școală și profesioniști din domeniul educației.

– lipsa de sprijin. Mulți studenți cred că nu este important de a studia pentru că părinții lor nu pot să le sprijine sau pentru că ei nu primesc suficientă atenție să se simtă motivați. Câțiva părinți care nu dau atenție la copii, la toate ori, asta nu arată un interes în legătură cu sarcinile de la școală, nici atât de puțin de un real interes pentru viața școlii. Copilul nu poate vedea nici un motiv pentru a continua merge mai departe cu activitatea școlară. Părinții ar trebui să acorde prioritate în educație în școală.

– Probleme emoționale. Este posibil ca copilul se simte anxietate înainte de examene, care au gânduri negative pe viitor, dacă vă simțiți trist și deprimat, că anxietatea nu te lasă să dormi bine… Dacă un copil are probleme emoționale, nu există nici un motiv să lăsați-l să meargă. Este necesar să se caute rădăcina problemei pentru a fi capabil să-l rezolve cât mai curând posibil.

– Dificultăți de învățare. probleme de învățare sunt condiții care interferează cu realizarea de aptitudini academice specifice. Tulburările de învățare pot împiedica o persoană are capacitatea de a se concentra sau de a procesa și aminti informații. Atunci când dificultățile sunt recunoscute atât de devreme, anumite strategii de predare-ar putea ajuta un student pentru a depăși probleme de învățare care pot derivă, de asemenea, o problemă de comportament. Frustrarea pe care o generează atunci când nu recunoaște aceste probleme este una dintre principalele cauze de eșec școlar și chiar abandon.

María José Roldan

Psicopedagoga

Master în Educație Specială (Terapeutic Pedagogie)

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  telefonul mobil nu este o jucărie

  Cum copiii pot depăși frustrarea

  de Ce copiii reuși în studiile lor?

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012