Cauza de dureri de spate în postpartum

în Timpul sarcinii sunt multe inconveniente care afectează organismul femeii. În plus față de modificările hormonale care se observă pe piele, trecând prin dureri articulare sau retenția de lichide. Cu toate acestea, odată ce copilul este născut acolo sunt alte probleme fizice care pot apărea după sarcină.

Una dintre ele este durerea în spate, care poate veni din cauza proprii sarcinii și greutatea copilului în timpul celor nouă luni, care poate apărea după naștere. Dar, care sunt cauzele de dureri de spate după naștere?

6 cauze de dureri de spate după sarcină

1. Contractura musculară în livrarea: efortul de mama in timpul nasterii vaginale pot provoca dureri de spate să apară după ce ați terminat întregul proces de naștere. Puterea de mușchii din partea inferioară a spatelui, în special în pelvis și se poate termina cu apariția unui mare contractura de spate mai mici, care se pot dezvolta după naștere.

2. Dilatarea pelvisului: La care copilul a fost născut, bazinul trebuie sa se dilate, ceea ce poate desequilibrá sau să-l umfla foarte mult, și apoi provoca dureri de spate neașteptat să apară în perioada post-partum. Este exact în parte, care se conectează la pelvis cu coloana vertebrala, care pot fi deteriorate de moment atunci când aveți deja născut copilul.

3. Deplasarea de coccis: dureri de spate produse în propria naștere, este recomandat pentru a contempla deplasarea de coccis, în plus față de dilatare a pelvisului. Coccisul poate deveni dislocat la momentul de a da lumina prin efortul de mama și, de asemenea, de abatere de vertebre cauzate de copilul în canalul de nastere, care duce la dureri de spate.

4. Puncție epidurala: este Încă o soluție excelentă pentru durerea de naștere. Multe femei suferă după puncție durere în spate după aplicarea acesteia. Aplica epidurala, deoarece nu trebuie să provoace durere, dar de multe ori se poate întâmpla ca deplasarea unor țesut, care este ceea ce cauzeaza dureri de suferit după naștere, chiar că bolile au scăzut în momentul nașterii.

5. Ascensiunea de lapte: în Plus față de o cauza fundamentală pentru dureri de spate după naștere, care este, prin efort propriu, nu este faptul de a contempla ascensiunea de lapte care se poate întâmpla între 48 și 72 de ore după locul de muncă de livrare. Acest lucru poate cauza ușoare dureri de spate după naștere pentru presiunea pe care unele femei suferă în piept și în spate.

6. Poziții incorecte pentru a da piept: Alăptează un copil nu este la fel de simplu pe cât pare, și nu se ia în considerare faptul că, în plus față de bunăstarea copilului, este recomandat, de asemenea, că mama este confortabil. O postura proasta la momentul de a da piept la copil poate face apar contracturi la mare sau mică a întors de curând după naștere, atunci când mușchiul este mai slab. Prin urmare, este recomandat pentru a găsi perfectă de postura în care gâtul, nici înapoi, nici rinichii vor avea de suferit în timp ce copilul se bucură de cele care alăptează.

Marta Ramoutar

Scriitor GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Avantaje de durerea de naștere

  livrarea. Contractii, dilatarea si expulzarea

  Cea de-a treia naștere. Cum este nașterea pentru a treia oară

  Pași de naștere: expulzarea placentei

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012