10 nume de stele pentru meninos

uneori, nu este ușor de a alege numele copilului de către cantitatea mare de opțiuni pe care le au. Deci, este mai bine să plece să ia cu inima și în guiarmos prin inspirație de la cele mai frumoase nume.

numele de stele pentru baieti poate fi o opțiune bună, deoarece acestea sunt nume frumoase, cu sens și care te fac să zâmbești când te uiți la cer. Daca copilul tau este un star, de asemenea, merită să aibă un nume de stea.

Nume de stele pentru baieti

1. Crux. Nu este numele unei stele, dar o constelație (crucea Sudului). Numele este de origine latină și înseamnă „cruce” și încă părinții preferă să utilizeze mai mult la copii este un nume unisex, care servește, de asemenea, pentru fete.

2. Leo…. în Afară de a fi un semn al zodiacului, acest nume de origine latina, cu sensul legate de ” leu ” este numele unei constelații. În plus față de său atractiv evident este una dintre cele mai populare nume de băieți.

3. Castor. Acest nume de origine greacă, și cu un sens înrudit cu mosc’ aparține unei stele din constelația Gemini. Acesta este atractiv pentru ca acesta este un nume tradițional, care a știut cum să-și conserva originalitatea sa.

4. Phoenix. numele este de origine greacă, și reprezintă pasăre pe care a renăscut din cenușă’. Un nume este mitologice că știm datorită legendei de păsări care consumă prin foc și renaște din propria-i cenușă, și care mai târziu a devenit o constelație.

5. Deneb. Acest nume de origine arabă însemnând ‘autoritatea, curajul si aroganta’ și ocupă un loc în constelația Lebăda. Un nume este foarte original, cu o atingere foarte distins.

6. Orion. Este un nume de constelații mai vizibile. De origine greacă, și sensul său vorbește de ‘munte’. Este un ideal pentru numele său de putere și de personalitate pe care le au.

7. Sirius. numele este cea mai strălucitoare stele și este situat în constelația Canis Major. Este de origine greacă, dar atât de vechi încât sensul său este necunoscut, ceea ce face chiar mai enigmatic.

8. Pollux. Este un nume de origine greacă cu sensul legate de ‘bunătatea’. În mitologia îl găsim ca fratele geamăn al Ricin și așa ne-am găsi în cer în constelația Gemini.

9. Lesath. Este parte din constelația Escorpius și are origine arabă, care înseamnă ‘acul’. Acesta este unul dintre acele nume rare de copii care într-adevăr atrage părinții care caută un alt nume pentru copiii lor.

10. Baham. numele este de origine arabă și are o semnificație legată de „mult noroc”. Oamenii l-au găsit în cer în constelația Pegasus, astfel încât numele vine încărcată cu forța și carisma.

Laura Velez

Scriitor Guiainfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  10 nume de indian pentru copii

  10 nume africane pentru copii

  10 nume în scandinavia pentru copii

  10 nomes arabe pentru baieti

  10 nume de personaje istorice pentru baieti

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012