10 nume de stele pentru meninas

Dacă știți deja că așteaptă o fetiță, cu siguranță că ați început deja să-și aleagă numele. Vrem să vă ajutăm să alegeți numele, și așa suntem în căutarea de nume cele mai frumoase și înălțătoare.

numele de stele pentru fete poate fi o idee buna, pentru ca ne amintesc de toată frumusețea și strălucirea constelațiilor pe cer. Ce bine de omagiu pentru fata care numele unei stele?

Nume de stele pentru fete

1. Adhara. Acest nume este unul dintre cele mai fermecătoare pentru fete. Origine ebraică și sensul său vorbește despre ‘cea mai frumoasa’. Cu certitudine, pentru că este, de asemenea, cea mai frumoasă stea din constelația Câine mai Mare.

2. Altair. numele este de origine arabă și are un sens pentru cel care zboara’, poate pentru că această stea aparține constelației vulturului. În afară de a fi un nume unisex, este foarte seducatoare.

3. Maia. Este un nume de origine greacă cu sensul de „mama”. În afară de a fi un nume mit este unul de stele din constelația Taurului.

4. Meissa. Acest nume are origine arabă și sensul de ‘la fața locului alb’. Este găsit în cer în constelația Orion și este un nume care este original și cu o mulțime de personalitate.

5. Vega. Este una dintre cele mai frumoase nume de fete. Are o origine iberică, iar sensul său este legat de ‘fertilitate. Pentru a adăuga un plus de atractivitate pentru numele, este, de asemenea, o stea din constelația Lira.

6. Meropa îl. Acest nume este de origine greacă și înseamnă ‘masca de miere’. Se găsește în constelația Taurus, dar, de asemenea, ca un personaj de mitologie, ceea ce face un nume original, și foarte privat.

7. Zaniah. numele este de origine arabă, iar sensul său este legat cu unghi de poziția pe care o ocupă în constelația Fecioara. Acest nume se dă prospețime, carisma și personalitatea.

8. Nashira. În constelația Capricorn, găsim acest nume de origine arabă, care înseamnă ‘cel care aduce vești bune’. Un nume este rară, dar fără a fi extravagant, și denotă dulceață.

9. Stela. Este un nume de origine latină sensul clar de „stele”. Este un nume tradițional și o familie care ține tot de atractivitate și un dram irezistibil.

10. Alcione. Este unul dintre numele de stele mai frumoase pentru fete. Cu un necunoscut sens, este de origine greacă, și se găsește în constelația Taurus, și, de asemenea, în mitologia greacă.

Laura Velez

Scriitor Guiainfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  10 nume de indian pentru copii

  10 nomes arabe domnișoare de onoare

  10 nomes franceses para meninas

  10 nume de personaje istorice pentru fete

  10 nume populare de fete din Mexic în 2016

  10 nomes de stele pentru baieti

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012