Atunci când a doua sarcina este destul de apropiată de cea din primul

revenirea la normalitate a corpului mamei care dă naștere este treptată. Organismul are nevoie de timp pentru a reveni la starea înainte de concepție, iar mintea, de asemenea,. În timpul sarcinii se întâmple o mulțime de schimbări în anatomia femeii. Unele funcții ale organismului se văd schimbat ca urmare a fluxului de hormoni pentru a acoperi nevoile de dezvoltare a copilului, naștere și alăptare.

Știi cât de mult să se aștepte să caute cea de-a doua sarcină este esențială pentru o bună sănătate a mamei și pentru dezvoltarea copilului dumneavoastră în viitor, femeia a trecut printr-un proces de schimbare este foarte important, iar expertii recomanda să aștepte întoarcerea la normalitate să se confrunte cu o nouă sarcină.

Doi ani între unul și celălalt un copil

expertii recomanda așteaptă de doi ani să înceapă o nouă sarcină, pentru că este momentul în care femeia are nevoie să se recupereze fizic și psihic și să dea de terminat timpul alăptării recomandată. Cu toate acestea, există și alți parametri pentru a marca momentul. Unul dintre ei are o referință cu dezvoltarea de la naștere. Prin urmare, pentru a evalua cât de mult timp trebuie să aștepte primul lucru pe care aveți nevoie să știu este dacă nașterea a fost produs prin cezariana sau o nastere naturala.

În cazul celor care au suferit o cezariana, expertii recomanda lăsând o marjă de timp între sarcini este între 18 și 24 de luni, în primul rând pentru a da timp pentru a uterului pentru a recupera de la cezariana. Mai puțin timp decât acest lucru ar putea provoca un risc cu ruptura uterina pe cicatricea de la cezariana mai devreme, printre altele. Pe de altă parte, dacă primul copil a fost o naștere normală, timpul de așteptare între sarcini ar putea fi redusă la un an. Pe parcursul acestor 12 luni corpul femeii poate recupera de la normalitate și să fie disponibil pentru a oferi cadrul necesar pentru dezvoltarea celui de-al doilea copil pe interior.

spațiate strâns Sarcini

Pe ocazii, cea de-a doua sarcina nu este planificată ca primul și vine ca o surpriză. Alte cupluri prefera să aibă copii, pentru că ia în considerare ceea ce este mai bun pentru ei, pentru dezvoltarea lor, să împartă jucăriile sau pentru a evita gelozia între frați. Fie ca aceasta poate, atunci când a doua sarcina se apropie prea mai întâi e că să ia în considerare atunci când recomandările expertului, pentru a evita riscurile potențiale, cum ar fi maternă, anemie, sângerare în timpul sarcinii, nastere prematura sau greutate scăzută a copilului la naștere.

Înainte de șase luni de la prima nastere

În cazul celei de a doua sarcina s-a întâmplat într-o perioadă mai mică decât cea recomandată, sau înainte de șase luni de la prima livrare, veți avea nevoie de o riguroasă medicale de follow-up. Corpul femeii nu a fost încă recuperat de la prima sarcina si va reveni pentru a face față schimbărilor structurale și fizice în procesul sarcina implică. Este esențial ca, în acest caz, în plus față de controlul normal, ginecolog acorde o atenție deosebită la modificări ale corpului feminin, dezvoltarea fătului și de nutriție în timpul sarcinii, pentru a evita complicații.

În sarcini de mult într-un rând, crește semnificativ riscul de anemie, nastere prematura, dezvoltarea, copil sărac, și alte complicații. Pentru a le preveni este ușor, dacă sunt respectate toate recomandările medicale, alimentare, și un control atent.

Evita depășește cinci ani, între o sarcină și un alt

de Asemenea, există un timp maxim recomandat să nu trebuie să depășească momentul de a genera un nou copil. Experții, este recomandat să nu depășească cinci ani să caute un al doilea de sarcină. Studiile efectuate în acest domeniu au descoperit un risc crescut de naștere prematură, și copii cu greutate mică la naștere, precum și o creștere semnificativă în timpul sarcinii risc pentru hipertensiune arterială sau dezvoltarea de pre-eclampsie.

Marisol Nuevo

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  a Doua sarcina: avantajele de a fi o mamă cu experiență

  a Doua sarcina. Când este cel mai bun moment?

  de-a Doua sarcină: cum să-ți explic fiului tău?

  Cum de a planifica pentru sarcină

  Teste care confirma sarcina cu gemeni

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012