Vaccinuri care femeile gravide ar trebui să ia

a Proteja starea de sănătate a copilului, de asemenea, trece în exercițiu grijă extremă cu sarcina și pentru a preveni riscurile posibile, iar vaccinurile au un rol-cheie în prevenirea unor boli în care mama și copilul.

Indiferent de controverse că vaccinurile pot provoca, ne întrebăm ce vaccin femeile gravide ar trebui să ia pentru a preveni problemele de sănătate și, de asemenea, că vaccinurile sunt contraindicate în timpul sarcinii.

Vaccinuri care ar trebui să ia în timpul sarcinii

– Vaccinul împotriva gripei. sarcina este o etapa propice pentru gripa, de aceea este recomandat ca vaccinul împotriva gripei, mai ales dacă nașterea este planificată pentru lunile de iarnă.

– Vaccinul împotriva difteriei. difteria este o boală bacteriană care poate implica un mare pericol pentru copil. Deci, este recomandabil pentru femeile gravide să ia acest vaccin ca o prevenire.

– Vaccin tetanic. Acest vaccin este recomandat pentru utilizarea lor poate evita boala de tetanos la femeile gravide și, de asemenea, protejează copilul de tetanos neonatal. Utilizarea sa este deosebit de indicat pentru femeile gravide care trăiesc mai ales în zonele rurale.

– Alte vaccinuri. Există și alte vaccinuri care ar trebui să fie luate numai dacă nu există nici un risc de a suferi de boala. Vorbim despre boli, cum ar fi tusea ferina, hepatita a, hepatita B, pneumonie sau meningita.

Vaccin care nu trebuie să luați dacă sunteți gravidă

– Vaccin mmr. Unul dintre vaccinuri, esențial în copilărie este mmr, care previne rujeolei, rubeolei și oreionului, și a căror utilizare în timpul sarcinii, deoarece implică un risc pentru starea de sănătate a copilului.

– varicelei. Este un alt vaccin care ar trebui să fie luate în copilărie. Dacă, pentru un motiv vaccinul de varicela nu au fost luate ca un copil, sarcina nu este cel mai bun pas pentru a face asta.

– Vaccin pentru febra galbenă. utilizarea acestui vaccin este contraindicat în timpul sarcinii, deci recomandarea ar fi să nu călătorească în zonele în care există un risc de a contracta febră galbenă în timpul sarcinii.

– Alte vaccinuri. Există vaccinuri, cum ar fi variola sau poliomielita, care nu ar trebui să fie luate în timpul sarcinii, deoarece acestea sunt considerate a fi boli eradicate, și contraindicații lor poate fi periculos. Altele, cum ar fi vaccinul împotriva tusei convulsive, sau febră tifoidă ar trebui să fie evitate în timpul sarcinii, din cauza reacțiilor adverse care ar putea provoca.

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Ocupații periculoase pentru femeile gravide

  Vaccinări proibidas pentru femeile gravide

  Pneumonie: boli infectioase că cele mai multe cauze de deces la copii

  vacina împotriva coqueluche timpul sarcinii

  un vaccin împotriva gripei la sugarii și femeile gravide

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012