Un copil poate place mai mult, pe mami sau pe tati?

Este posibil ca unii părinți s-au rugat la un moment dat în cazul în care copiii dumneavoastră place cel mai mult de tații sau mamele, dar este o chestiune care nu ar trebui să fie făcut pentru a le pentru a încerca să afle răspunsul.

copiii nu trebuie să te simți niciodată dilema să se gândească la răspuns, dacă vă place mai mult de un tată sau o mamă, pentru că, indiferent de circumstanțele care sunt in trecere. Ei doresc întotdeauna atât.

copil ca mai tati sau mami?

Există părinți care cred că ei sunt favorite ale copiilor dumneavoastra, sau poate colegii dumneavoastră. Pot exista preferințe, dar într-o oră de iubire unul mai mult decât celălalt, preferințele pot fi lipsă, și nu există iubire de ambele dintre ele (într-un fel sau altul). În același mod în care copiii trebuie să se simtă iubit de ambii părinți, atunci acestea ar trebui să, de asemenea, le place să fie capabil să se simtă un bun echilibru emoțional.

Dar, chiar dacă un copil pentru ca, de asemenea, de tatăl tău și de mama ta, pot exista preferințe pentru unul sau altul, și acest lucru este complet normal. În același mod în care, uneori, părinții pot avea un favorit copil, îi iubesc pe toți la fel. Cu copii se întâmplă ceva similar cu părinții lor.

Toți oamenii pot avea preferințe pentru cei care au mai mult ușurința de comunicare, care sunt mult mai prietenoase și să te simți cu siguranță mai bine pe partea de această persoană. Un copil are preferințe pentru un părinte, nu înseamnă că te iubesc mai puțin una de cealaltă. Aceasta înseamnă pur și simplu că, cu un tată atent poate satisface unele nevoi emoționale care merge dincolo de cuvinte și că celălalt părinte nu poate în același mod.

preferințele de copii de către unul dintre părinții lor se poate schimba

Dar, realitatea este că preferințele pentru tatăl lui preferat se poate modifica în timp și depinde de situație și de relația pe care o ai cu copilul. Acest tip de favoritism care copiii au cu părinții lor este ceva inofensiv și celălalt părinte nu trebuie să se simtă rău pentru preferința și nu de mult mai puțin, folosind acest tip de situație pentru manipulări emoționale.

ce este cu adevarat important este ca părinții să înțeleagă că nu există nici un tată care este un beneficiar al plății sau cel mai bun. Dragostea unui copil nu este un concurs. Este necesar doar pentru a lucra emoții în casă pentru a obține copilul să se simtă liniștit și iubit de ambii părinți în mod egal și că nu ar trebui să fie comportamente toxice sau nepotrivite pentru a încerca să „câștige” dragostea de copil.

María José Roldan

Master în Educație Specială (Terapeutic Pedagogie)

Psicopedagoga

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  de Ce există copii care se comporta mai bine cu tata sau cu mama

  Mame și tați pentru prima dată și de protectoare cu copiii lor,

  Și, cum își tratează fiule?

  Cum pentru a ajunge la inima copiilor

  Pentru fiecare copil pe care tatăl tău și mama ta sunt cele mai bune

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012