Ce este metabolismul copii

uneori, ne întrebăm de ce există copii care pune pe greutate mai ușor, fără să mănânce atât de mult și alte te-a costat să câștige în greutate. O dieta echilibrata si de a face exercitii fizice sunt esențiale pentru menținerea stării de sănătate a copiilor și de a controla obezitatea infantilă.

Dar, pentru a găsi cauzele modificări de greutate la copii trebuie să înțelegem ce este metabolismul. Sunt proceselor metabolice, cei care marca nu numai greutatea copilului, dar, de asemenea, că organismul dumneavoastră să funcționeze corect și să ai energie și de sănătate bună.

ce este metabolismul de copii

metabolismul este un set de reacții chimice care sunt produse în corpul nostru și esențial pentru organism pentru a efectua toate funcțiile. În realitate, ea este un proces vital prin excelență, așa că poate doriți să-l înțeleagă, și, în plus, este strâns legată de alimentația sugarilor.

în același timp în care copilul începe să mănânce aceste alimente va rupe în jos dvs. de nutrienți pentru fiecare pentru a efectua funcția care-i corespunde. Procesul metabolic constă în utilizarea acestor substanțe nutritive în două moduri: sau eliberați-le pentru a fi în măsură pentru energie, sau depozitați-le atunci când este necesar.

în cazul în care sunt depozitate substanțe nutritive excedente? În general în țesuturile organismului, în mușchi, în ficat și în țesutul gras. Prin urmare, putem înțelege nevoia copilului de a menține activ, astfel incat metabolismul tau de a folosi alimente cât mai curând posibil, pentru a avea mai multă energie și nu permit mai mult în modul de excesul de greutate.

sistem de Operare tipuri de metabolism

în Funcție de metabolismul fiecărei persoane, organismul utilizează sau depozitează substanțe nutritive surplusul de alimente și acest lucru este exact ceea ce influențează greutatea copiilor. Metabolismul este determinată de factori genetici, dar acest lucru nu este un cadou, nici un blestem, ca obiceiurile alimentare și de a exercita depinde de fiecare.

Există două tipuri de metabolism:

– metabolism rapid: copiii cu un metabolism rapid, de obicei, nu au probleme de obezitate, deoarece corpul tau se transformă rapid nutrientii in energie. Energia pe care îl petrec în formă de activități fizice și să rămână activ pe tot parcursul zilei.

– metabolism lent: pe de altă parte, copiii cu un metabolism lent sunt cele care au tendința de a suferi de probleme de excesul de greutate în copilărie, deoarece corpul tau stocheaza excesul de nutrienti sub forma de grasime, deoarece cererea de energie nu este atât de mare. Dar, cum nu putem face nimic pentru a schimba metabolismul, putem crește gradul de conștientizare a copilului nevoie pentru a practica mai mult sport și să-i hrănească mai sănătos.

Laura Velez

Scriitor Guiainfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  5 mituri despre fast-food pentru copii

  alimentele Cele mai respinse de copii

  Mai mult calciu si vitamina D pentru oase de copii

  Beneficiile de ulei de măsline pentru copii și femei gravide

  Importanta de vitamina E pentru copii și femei gravide

  10 puteri de banane în dieta de sugari și copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012