4 boli transmise de țânțari Aedes aegypti

Aedes aegypti este un țânțar scăzut de numai 7 mm, dar este capabil de a transmite multe boli diferite, printre ei ies aceste patru: febra dengue, virusul zika, febra galbenă și chikungunya.

Cele patru sunt boli diferite, deși în unele dintre ele, simptomele pot fi similare, cel puțin în principiu. Boala care se dezvolta depinde de virus care de țânțari poartă. Desigur, nu toți țânțarii din această specie sunt infectate. Vom considerare modul în care fiecare dintre aceste boli și care sunt simptomele lor.

Simptome de boli transmise de Aedes aegypti

1. La zika virus: După muscatura de tantar, boala poate sau nu se poate dezvolta. Simptomele sunt febră, erupții cutanate, roșiatică în întregul corp, conjunctivită (ceva care nu se întâmplă în alte boli), stare generală de rău, artrită la mâini și picioare. Se poate întâmpla, de asemenea, în unele cazuri, diaree, și dureri în ochi. Simptomele dispar în 5 – 7 zile și nu încetează să fie o boala usoara la adulți, atunci când acest lucru nu este o femeie gravidă. În acest caz, efectele se pot răsfrânge și asupra fătului. Scopul este de a studia relația dintre creșterea de copii cu microcefalie în zonele afectate de virusul zika. Virusul, a căror origine este, Uganda (Africa), a traversat continentul american și a devenit un coșmar, mai ales în țări precum Brazilia și Columbia, în cazul în care virusul zika poate fi deja considerat o epidemie.

2. Febra Dengue: Aceasta boala este transmisă de către același țânțari manifestă unele simptome sunt foarte similare cu cele ale zika virus. La început apar febră și dureri musculare. Cu toate acestea, în caz de febră dengue este foarte mare și dureri în articulații sunt foarte puternice, aproape de nesuportat în unele cazuri. Printre simptomele sunt greață și vărsături, dureri severe de cap și o durere localizată în spatele globilor oculari. În prezent, dacă veți căuta un vaccin pentru o boala care milioane de oameni suferă peste tot în lume, și în multe cazuri pot fi fatale, cum ar fi hemoragică dengue.

3. Chikungunya: durerile care apar în chikungunya sunt considerate a fi de nesuportat. De fapt, numele său vine de la un cuvânt african înseamnă durere dublu’. Primele simptome apar la aproximativ 3 sau 7 zile de la muscatura. În plus față de aceste teribile dureri în articulații, apar, de asemenea, greață, febră mare și erupții cutanate în formă de erupții cutanate violet care mănâncă mult. Diferența față de alte trei boli este că ganglionii limfatici, la presiune atmosferică și poate sângera la nas. Răul de acest virus este că efectele sale pot dura luni de zile, poate deveni chiar o cronică, dureri în articulații. Acest virus este găsit deja în unele țări din america de sud. În momentul de față nu există nici un vaccin pentru aceasta boala.

4. Febra galbena: Această boală afectează în special țările din Africa, America Centrală și America de Sud. Simptomele duce pacientul să sufere de febra, dureri de spate, frisoane, dureri de cap, greață și pierderea poftei de mâncare. În cazul în care boala este severă, poate apărea icter și vărsături, hemoragie internă și mucoase. Pentru această boală nu există deja vaccinul. Ghidurile că persoanele care doresc să călătorească în zonele cu înaltă apariția de febră galbenă, care a avut vaccinul de cel puțin 10 zile înainte de călătorie.

Stephanie Stephen

Scriitor GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  O Microcefalia nu Brasil

  zika virus este legat de epidemia de Microcefalie la sugari

  Zika virus și copii

  zika virus determină microcefalie la nou-nascuti

  Zika virus. Ceea ce este și așa cum se întâmplă de contagiune

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012