Cauze și simptome de hepatita b in timpul sarcinii

ce este hepatita? Hepatita este o inflamație a ficatului, care poate provoca dureri abdominale, oboseală, febră, senzație de mâncărime, icter (îngălbenirea pielii și a ochilor), inapetență, greață, vărsături și pierdere în greutate. Severitatea hepatitei în timpul sarcinii depinde de mulți factori.

hepatita poate începe și de a lua mai repede (hepatită acută), sau poate provoca o boală prelungită (hepatită cronică). Hepatita in timpul sarcinii poate declansa, de asemenea, o afectare hepatică sau chiar cancer hepatic.

tipuri de hepatita virus în timpul sarcinii

– Hepatita A. Se transmite prin apă și alimente care au fost contaminate cu fecale care conțin virusul hepatitei A. simptomele pot fi ușoare. Nu există un tratament specific, dar dispare, de obicei, fără complicații.

Hepatita b virusul hepatitei B se transmite prin contact cu sânge sau lichide biologice contaminate. Între căile de transmisie include, prin urmare, perinatală (de la mamă la copil în timpul sarcinii sau la naștere). Infecția poate trece neobservat sau poate provoca simptome menționate. În unele cazuri dispare fără complicații, dar în altele se dezvoltă o hepatită cronică.

În analiza de sânge, care sunt efectuate în primul trimestru de sarcină este inclus detectarea virusului hepatitei B. În caz de prezent infecție în timpul sarcinii, va fi administrat imunoglobulina si vaccinul impotriva hepatitei B in primele ore de viata pentru a preveni infectia. Alăptarea este contraindicată.

– Hepatita C. virusul hepatitei C se transmite prin aceleași rute de virusul hepatitei B. cele mai multe persoane care sunt infectate dezvolta hepatita cronica. Există remedii care va reduce sau elimina virusul din sânge, reducând astfel riscul de complicatii (ciroza si cancer de ficat).

Puteți detecta virusul hepatitei C cu sange din primul trimestru. În cazul prezent infecție în timpul sarcinii, scopul tratamentului este de a reduce încărcătura virală. În acest fel, riscul de transmitere la copil va fi mai mică. În prezent, nu există vaccin pentru hepatita C.

Hepatita D. hepatita D virusul se găsește doar la persoanele purtătoare ale virusului hepatitei B. prezența Sa poate agrava simptomele de infecție cu virusul hepatitei B. diagnosticul și tratamentul hepatitei B poate ajuta la prevenirea hepatitei D.

Hepatita E. hepatita virus Și se transmite prin aceleași căi ca virusul hepatitei A. hepatita a Și apare sub formă de focare epidemice în țările în care tratare a apei este slabă.

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  hepatite pe gravidez

  hepatita B la copii

  hepatita C la copii

  Cum este hepatita afectează copii

  hepatita a și copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012