Cum hepatita afecteaza copiii

hepatita este definită ca o inflamație a ficatului. Pot avea multe cauze, de la farmacologice a tumorii, principalele tipuri sunt infecțioase.

Cea mai frecventă formă de hepatită infecțioasă este secundară catarros. Ca dita inflamație, de obicei trece neobservat, nu este luată în considerare. Dar, dacă ar fi să facem o analiză la toți copiii cu catar-ar putea dovedi.

Tipuri de hepatită și modul în care acestea afectează copii

felul În care vezi că un pacient are ficatul inflamat este de a face un test de sânge. Hepatita produce creșteri de câteva proteine numite transaminaze.

va Comenta pe scurt pe unele dintre hepatita specifice:

1. Hepatita A. Este o formă comună de hepatita in copilarie în țările în curs de dezvoltare. Pe drumul nostru de a vedea ocazional. Se infecta prin fecal-orală. Apare ca o gastrenterite acută (febră, vărsături, diaree), dar este însoțit de icter. Icterul este de culoare gălbuie, în pielea și ochii. Acesta este produs prin creșterea bilirubinei în sânge. În plus, este foarte tipic al pacienților urina cu culoarea de coca-cola’. Nu există un tratament specific, deși trebuie să aibă mână liberă atent. Atunci când există mai multe cazuri în aceeași școală este indicat pentru vaccinarea tuturor copiilor împotriva hepatitei a, în același mod în care este indicat să se vaccineze toți membrii familiei.

2. Hepatita B. Este rară în copilărie. Calea de infectie cele mai frecvente la copii este prin intermediul placentei, și apare la copiii a căror mamă este infectat cu virusul. Tinde să fie cronică. Este posibil pentru a împiedica de a începe vaccinarea împotriva virusului, și administrează copilului o gammaglobulin specifice (de apărare).

3. Hepatita C. Este rară în copilărie. Contagiunea nu este cunoscut în întregime. Se vorbește de cale parenterală (prin contactul cu sângele unei persoane infectate și prin contact sexual, dar pentru că există mai multe moduri care sunt necunoscute. Tinde să fie cronică. Nu există nici o strategie eficientă de prevenire.

4. Alte hepatită. În copilărie de multe ori iau foc in ficat care coincide cu procese, cum ar fi mononucleoza infecțioasă (boala sărutului) și alte cadre, cum ar fi (infecție cu citomegalovirus, toxoplasmoza, varicela, herpes, HIV, etc.).

faptul de a avea hepatita nu înseamnă că trebuie să fie pe o dieta speciala. Singura măsură de precauție este o comună de a preveni consumul de anumite medicamente care se pot acumula în ficat (cum ar fi acetaminofen) pentru un minim de 3 săptămâni.

Ivan Carabaño Aguado

Șef al departamentului de Pediatrie

Spital Universitário Regele Juan Carlos

Spitalul General de Villalba

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  hepatita la copii

  hepatite pe gravidez

  hepatita C la copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012