Hepatita a și copii

ce este hepatita? Hepatita este o inflamatie a ficatului. Pot fi cauzate de virusuri, dar, de asemenea, de alți factori, cum ar fi bacterii, medicamente, toxice și agenți.

La copii, forma de hepatita cea mai frecventă este hepatita a, de asemenea, numit hepatită infecțioasă. Acest tip de hepatita este cauzată de virusul hepatitei a, care se găsește în scaunul persoanelor infectate. Infectate fecale (scaun) pot fi prezente în cantități mici în alimente și obiecte (dintr-un șurub de blocare a unei uși în scutecele unui copil).

Simptome da hepatite

hepatita a la copii prezintă inițial cu greață, vărsături, stare generală de rău și febră. De asemenea, pot apărea dureri abdominale, întuneric colorație de urină, scaune albicioase, icter (îngălbenirea) în ambele conjuntivas ca la nivelul mucoasei orale. Disconfortul scade în general cu debut de icter.

Contagiune și diagnosticul de hepatita a

hepatita a daca răspândit prin intermediul fecal-orală, prin alimente și apă contaminate. Prin apă, lapte și alimente contaminate, în special fructe de mare.

pentru diagnosticul de hepatită, iar unele teste de laborator, cum ar fi teste ale funcției hepatice (bilirrubinas și transaminazelor), ori de coagulare și glucoză poate detecta.

Tratamentul hepatitei

Nu există nici un tratament specific pentru hepatita a, dar ar trebui să fie evitate toate medicamentele, în special analgezice și pentru a controla febra. Grăsimi și alimente care furia ficatului de a reduce simptomele gastro-intestinale.

Prevenirea hepatitei

Cel mai simplu mod de a preveni hepatita a la copii este prin vaccinare a copiilor. Vaccinul împotriva hepatitei a este recomandat de doi ani. Există, de asemenea, un vaccin combinat al hepatitei a și B, dacă puteți gestiona fără complicații majore la varsta adulta, atunci când nu au fost vaccinate în copilărie.

Pentru a evita o contagiune în cazul hepatitei a, dacă ar trebui să fie atent cu igiena personala, cum ar fi spălarea mâinilor și prepararea hranei. Ar trebui să evite contactul cu orice obiect potențial contaminate cu materii fecale și pentru a evita condiții de supraaglomerare; trebuie să aibă grijă deosebită atunci când călătoresc cu copii în regiunile în care condițiile sanitare sunt deficitare și calitatea apei este suspect, mai ales atunci când bea sau înot. Evita consumul de fructe de mare sau pește din apele contaminate cu ape uzate, spălatul pe mâini după folosirea toaletei și înainte de masă și dacă un membru al familiei contracte de hepatită utilizarea de dezinfectante pentru toalete curate, toalete că persoana respectivă a utilizat.

prognosticul este în general foarte bun și 95% dintre pacientii cu hepatita a recupera, fără nici o continuare.

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  hepatita la copii

  hepatite pe gravidez

  hepatita C la copii

  Cum este hepatita afectează copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012