Hepatita C la copii

hepatita este o inflamatie a ficatului. Cazurile de hepatită C sunt cele mai rare și puțin numeroase la copii.

hepatita C se transmite prin contact direct cu sângele unei persoane infectate. Nu se transmite prin laptele matern, mancare, sau apa, sau prin contact ocazional, de exemplu, îmbrățișări, sărutări, mese sau băuturi comun cu o persoană infectată cu hiv.

Contagiune și simptome de hepatită C

simptomele cauzate de virusul hepatitei C poate fi foarte similare cu cele cauzate de virusurile hepatitei a și B. cu toate acestea, infecția cu virusul hepatitei C poate duce, cu timpul, boli cronice de ficat și, prin urmare, constituie principalul motiv pentru transplantul de ficat.

răspândirea hepatitei pot apărea de la schimbul de ace și seringi, tatuaje sau pun piercing-uri cu echipament non-sterile, prin transfuzii de sange, prin contagiune de la un copil de mamă infectată, și prin contact sexual la adulți.

hepatita C este, de asemenea, un risc, este comun în centrele de diálises. Foarte rar, persoanele care trăiesc cu un pacient cu hepatita C se poate transmite prin schimbul de obiecte care pot conține sânge de la pacient, cum ar fi aparate de ras sau periuța de dinți electrică.

virusul hepatitei C (VHC) provoacă infecții acute și cronice. În general, infecții acute este asimptomatică și foarte rar este asociat cu o boală potențial mortală. Aproximativ 15-45% din persoanele infectate elimina virusul în mod spontan în termen de șase luni, fără a fi nevoie de nici un tratament.

Diagnosticul și tratamentul hepatitei C

Toate virale forme de hepatita C poate fi diagnosticat și poate face o monitorizare a tratamentului printr-un test de sânge, de încredere și ușor accesibile.

hepatita C nu întotdeauna necesită tratament, deoarece, în unele persoane imun va elimina infecția spontan. Atunci când este nevoie de tratament, scopul este de a vindeca. Rata de vindecare depinde de câțiva factori, cum ar fi extirparea virusului și de tipul de tratament care renunțare. Înainte de a începe orice tratament, este recomandat să efectueze o examinare aprofundată, în scopul de a detecta abordarea cea mai adecvată pentru pacient.

medicamente antivirale poate vindeca hepatita C, dar accesul la, și de diagnostic și tratament este foarte limitată.

tratamentul antiviral atinge rezultate bune în 50 – 90% din cazuri, în funcție de tratamentul aplicat, și a fost dovedit a fi eficiente pentru a limita dezvoltarea de ciroză și cancer la ficat.

În prezent, nu există vaccin împotriva hepatitei C, dar cercetările în acest domeniu continuă.

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  hepatita la copii

  hepatite pe gravidez

  ce este de grăsime în ficat la copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012