Hepatita la copii. Prevenirea și tratamentul

în Cazul în care ficatul de fiul nostru se aprinde pe cont de o infecție sau un virus ne spune că el a contractat hepatita. Dar, există diferite tipuri de hepatita (hepatita a, B, C, D, e, Și G) și nu toate au același tratament. În fapt, una dintre cele mai agresive decât altele. Cel mai bun este de a împiedica menținerea unei igiene corespunzatoare si respectarea calendarului de vaccinare a copiilor.

de Prevenire a hepatitei a la copii

prevenirea Este mai eficientă decât vindecarea, și în cazul hepatitei chiar mai mult. Hepatita că cele mai afecteaza copiii este hepatita A. este transmis de un virus care se află în scaun și se extinde pentru a forma fecal-orală. Principala modalitate de a preveni acest tip de hepatita este educarea la copii mici să respecte o serie de standarde de igienă de bază.

– obțineți copilul să înțeleagă cât de important este să te speli pe mâini înainte de a atinge alimentele.

– Invata-ti copilul cum sa merg la baie, pentru a curăța în mod corespunzător și se spele pe mâini înainte de a pleca la baie.

– în Cazul în care copilul tinde să mănânce fructe fără peeling pielea, puteți învăța să-l spele foarte bine.

în Plus față de toate aceste măsuri, există, de asemenea, un vaccin împotriva Hepatitei-o pe piață. Pentru a preveni Hepatita B este, de asemenea, vaccin. În calendarul anual de vaccin a fost deja planificate și recomandat pentru vaccinarea copilului. Vaccinul Hipatite B este administrat în trei doze: prima, când încă nou-născut. Cea de-a doua doza se face la 2 luni. Cea de-a treia, și ultima, la vârsta de 6 luni. Hepatita C este prevenită printr-o igienă personală, precum și rigid. De exemplu, nu folosesc peria de dinți de o altă persoană infectată. Dar, acest tip de hepatita este mult mai obișnuită la copii.

Tratamento da hepatite infantil

tratamentul acestei boli la copii depinde de tipul de hepatita care a:

– hepatita a, dacă incubate timp de aproximativ 28 de zile, iar boala se manifestă de câteva săptămâni sau luni. Ea nu are nevoie de nici un tratament. Simptomele scad încet către ei înșiși. Este recomandat numai pentru a menține o hidratare corespunzătoare după fiecare episod de diaree și vărsături.

– hepatita B poate necesita tratament. Medicul pediatru va determina dacă copilul are nevoie de ea. Există remedii specifice pentru hepatita B. Unele sunt administrate prin injecții subcutanate. În cele mai multe cazuri, aceste medicamente nu elimina complet boala, dar rămâne „inactivă”.

– hepatită C are nevoie de tratament. Puteți combina utilizarea ribavirinei (oral) și subcutanată (pegilat interferon alfa). Acest tratament poate fi menținut timp de 48 săptămâni.

Stephanie Stephen

Scriitor GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  hepatita B la copii

  hepatita C la copii

  Cum este hepatita afectează copii

  hepatita a și copii

  Cauze și simptome de hepatita b in timpul sarcinii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012