Sfaturi de casă pentru a calma tusea noaptea de copii

Nu trebuie să vă faceți în cazul în care pentru a rula: atunci când un copil este rece, timp de tuse, repetitive sosește seara. Atunci când un copil este în stare proastă de sănătate, tusea este foarte neplăcut și acest lucru vă împiedică să dormi cu pace a mintii. Prin urmare, este convenabil să știți anumite sfaturi de casă pentru a afla cum pentru a calma un copil, atunci când tuse mult în noapte, fără utilizarea de medicamente.

5 acasă căi de atac pentru copii nu sunt tussam în timpul nopții

1. Tencuieli de eucalipt pe piept a copilului: pentru un copil Să-și petreacă o noapte fără tuse atunci când este într-o perioadă de frig, cel mai convenabil pentru el este că lor respiratorii sunt deschise. Acest lucru poate fi realizat datorită tencuieli de eucalipt, care au proprietăți medicinale și sunt plasate pe pieptul copilului. În formă de cremă sau ulei esențial, dosarul în cauză va ajuta, astfel încât să puteți respira cu mult mai normalitate. Ar trebui să fie aplicate atunci când copilul este deja intins pe pat, seara la culcare, cu un masaj blând sub gât și pe piept, cu scopul că căile respiratorii sunt libere. Aceasta este o modalitate eficientă de a înceta tuse în mod constant în timpul nopții.

2. Ceapa tocata intr-un vas: un Alt sfat pentru casă, astfel încât copiii să poată respira în timpul nopții, fără a trezi prin tuse este de a pune o ceapa tocata intr-un vas la marginea patului. Acest proces este foarte simplu. Pur și simplu acest lucru este să se taie ceapa în bucăți mici și nu le-a pus prea aproape de pat, ci pe o masă de la o oarecare distanta. Copilul respira mirosul puternic de alimente și căile respiratorii deschide cum se întâmplă cu tencuieli eucalipt, lăsându-vă tuse în timpul nopții.

3. Suc de lamaie cu sare: Chiar dacă aceasta va duce un pic neplăcut pentru copil, proprietățile depurativas de lamaie poate ajuta la combaterea rece, care provoacă tuse în timpul zilei și în timpul nopții. Bea suc de lamaie, care are, de asemenea, proprietăți anti-bacteriene, adăugând un vârf de cuțit de sare poate ajuta cu tuse reduce acest remediu. Ajuta, de asemenea, gargara cu ea pentru a calma gât, atunci când sunt zdrobit de atâta tuse.

4. Lapte cu miere: Când vom găsi răul într-un moment dat, mai ales în ceea ce se referă la dureri de gât, este destul de normal sa ai iritat. Acest lucru se întâmplă atunci când copiii tossem tot parcursul zilei, iar acest lucru devine mai acută în timpul nopții. Pentru a calma iritarea gâtului și acest lucru nu tuse atât de mult, este necesar să se bea un pahar de lapte cu o jorrinho de miere. Calmeaza gât și calmează-l, și, de fapt, poate fi chiar mai eficient decât un antitussígeno

5. Bai calde:, Unul dintre acasă căi de atac cel mai clasic de a termina cu tusea este de a oferi o baie pentru un copil la o temperatura un pic mai mare decât în mod normal. Acest lucru este faptul că vaporii de apă poate contribui la eliberarea cailor respiratorii de fiul nostru și de a petrece o noapte mult mai plăcută fără episoade de tuse continuă, atunci când merge la culcare.

Marta Ramoutar

Scriitor GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Flegma în copii și în copiii

  Cum să se hrănească un copil care este bolnav

  Sfaturi pentru a preveni raceala la sugari și copii

  Reteta pentru răceli de copii

  Homeopatie pentru a trata răceli de copii

  Cum de a învăța copilul să sufle nasul

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012