Cancer de sân. Prevenirea și vindecarea pe tânără

în Prezent, șansele de a vindeca de cancer de sân sunt ridicate, datorită depistarea precoce a leziunilor tumorale.

Dr. Armando Tejerina, ginecolog și director al Centrului de Patologie a Sânului și președinte al Fundației Tejerina recomandă o serie de măsuri preventive, și ne deschide o ușă de speranță datorită scăderii mortalității la femeile diagnosticate cu cancer de sân.

Cum de a preveni și vindeca cancerul de sân

Există măsuri de prevenire primară, secundară și terțiară. Prevenirea primară este cea care acționează direct asupra sursei de cancer, dar conștient de mecanisme intime este dificil să fie în măsură să acționeze asupra lor. Putem acționa prin evitarea obezitate, stres, obiceiuri de viață, situații hormonale anormale și încurajarea aportului de o dieta mediteraneană, bogată în antioxidanți, și o corectă utilizarea de tratamente hormonale.

Diagnosticul și tratamentul cancerului de sân

fiecare dintre cele zece întrebări de noduli, opt sau nouă procese sunt benigne sau lipsite de sens patologic. Observa un nod în piept într-un mod sporadic sau în auto-explorare recurente lunare indică faptul că pacientul ar trebui să consultați un medic specialist pentru a fi capabil de a determina natura sa, fiind benignă în majoritatea cazurilor.

cancerul de san este o boala care poate fi curabile dacă diagnosticul este precoce. Astăzi, datorită diferitelor terapii care există este posibil să se au în general un prognostic bun, în 70% din cazuri în primii cinci ani de tratament. Studiile clinice au arătat că mamografii de screening la femeile peste 45 de ani sau asimptomatice, de a reduce mortalitatea de cancer de sân între 30% și 40%.

3 întrebări frecvente despre cancerul de sân

1. Cert este că bulgări că doară nu sunt cancerigene și ” rău ” sunt cei care nu doare?

În general, orice nodul la san poate fi nedureros, și numai atunci când este însoțită de o componentă inflamatorii asociate cu aceasta este posibil pentru a genera o pacoste, o situație foarte frecventă în cazurile de chisturi de san, care pot fi benigne în majoritate. Bulgării nu doare la fel de mult, dacă acestea sunt bune sau rele, cu excepția celor care sunt rele și sunt deja tumori avansate sau ulcerados. Ea poate apărea, de asemenea, că sân de femeie pentru a fi inflamate inainte de ciclul menstrual, iar femeia a observat o duritate, dar în curând va descoperi că este propria lui glanda, și nu are nici o umflătură.

2. Mastectomia este cea mai bună opțiune de tratament pentru cancerul de san?

o intervenție chirurgicală radicală de tratament a fost de rutină în anii ’60 și’ 70. Astăzi, tratamentul chirurgical este de cele mai multe ori chirurgia conservatoare sau o parte a sânului în 70% din cazuri. Este indicat numai mastectomie în 305 de cazuri, care este, în procesele de tumora multicentric, difuze, și în situații speciale. Actrita Angelina Jolie a avut recent o mastectomie preventivă.

3. Femeia poate alege tratamentul ei?

Da. În prezent, ea este femeia care poate alege tratamentul lor și să opteze pentru o intervenție chirurgicală radicală pentru că astfel nu se prezintă la chimioterapie, de control sau a riscurilor potențiale sau chiar interventii chirurgicale conservatoare. Prin urmare, primul lucru pe care trebuie să faceți este să vă informez că în curând este pacientul care este de a decide între tratamentul conservator sau intervenții chirurgicale mai ample.

Marisol Nuevo

Scriitor Guiainfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  ce este o mastectomie preventivă

  cancer de sân și a maternității

  cancer de sân și fertilitatea femeie

  cancer în timpul sarcinii pot fi tratate cu chimioterapie

  sarcina si cancerul de san

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012