Twist de genunchi la copii

genunchiul este o articulație puternic, care sprijină greutatea de o bună parte a corpului, și este pregătit pentru a efectua o activitate fizică cât de plină de satisfacții ca o plimbare, la fel de dur ca alpinism munți sau la fel de distractiv ca funcționare. Dar, uneori, puteți fi rănit, așa cum se întâmplă în apel poftă de mâncare de genunchi.

atunci Când se produce o poftă de mâncare în genunchi de copii

În primul rând, veți înțelege că este o poftă de mâncare. Cuvântul „twist” este definită ca leziune de ligament. Ligamentele sunt structuri fibroase care unesc cele două oase într-o comună de a încuraja stabilitate maximă. Nu este surprinzător faptul că dacă un ligament este accidentat, mobilitatea articulara este compromisă.

răsturnări de situație sunt diferite grade de severitate, de la rupere mică (clasa I) până la pauză totală (gradul III).

Dacă ne concentrăm pe entorse de genunchi trebuie să comenteze faptul că ligament care afectează cel mai frecvent lateral ligament intern, numit, de asemenea, colateral medial. În timpul iernii sunt frecvente leziuni de acest ligament, în timpul practicii de schi. Lateral ligament extern este mult mai greu și mai dificil de a fi rănit, sau să se întâmple asta la traume foarte important.

Simptomele si tratamentul de torsiune de genunchi la copii

pacientul cu o poftă de mâncare de genunchi poate manifesta dureri la genunchi în raport cu mișcările de acestea, precum și moale. Durerea se ameliorează atunci când îndoiți ușor la comun.

tratamentul Său este format din case timp de o săptămână, anti-inflamatorii medicamente orale pentru 2 – 3 zile și plasarea de un vânzător, elastice peste genunchi, treime distală a coapsei, și a treia proximal de picior. Într-un timp util necesită tratament chirurgical.

Ivan Carabaño Aguado

Șef al departamentului de Pediatrie

Spital Universitário Regele Juan Carlos

Spitalul General de Villalba

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Cum pentru a preveni intoxicație cu produse de curatenie

  pericol în a-ți lăsa copilul în mașină, în vara

  Cum de a preveni accidente pe drumuri. Călătorind într-o familie

  Primul Ajutor la copii

  Ziua Mondială de Prim Ajutor. Grija cu copii

  Copiii îngrijiți de bunici suferi accidente

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012