Copiii care nu dorm

în Continuare, că toți copiii, în special în primul an de viață, dacă trezi de mai multe ori prin noapte, cele mai multe dintre ele du-te înapoi la somn de la sine. Copii care nu au învățat încă să doarmă fără a fi nevoie de ajutor, striga pentru părinții lor să se încarce. Există mai multe cauze ale rezistenței la culcare fără a fi nevoie de ajutor, precum și treziri in timpul noptii.

30% dintre copii au tulburari de somn. Cele mai frecvente ale acestei probleme sunt:

– de Până la patru luni sugari trezi de mai multe ori în timpul nopții.

– Între 4 și 24 de luni se trezesc și plâng de mai multe ori în timpul nopții.

în Astfel de momente, părinții pot să le hrănească, să acorde o atenție la, sau de divertisment.

– se Poate întâmpla în fiecare noapte.

acesta Este frecventă, care se întâmplă de la naștere.

– părinții doresc să ajute copilul să doarmă în timpul nopții.

de Ce copii trezi?

obiceiuri proaste de somn poate fi cauza principala pentru copii pentru a nu dormi bine, nu împace somn în timpul nopții sau dacă te trezești de mai multe ori. Somn, de asemenea, învață și este responsabilitatea părinților incutirem obiceiurile de somn corect pentru că copilul, atunci când ai un moment liber, dormi un timp, numai in patutul ei și fără a atrage atenția de părinții lor în timpul de noapte treziri. Există mai multe cauze ale rezistenței la somn și treziri în timpul nopții, de copii și de copii.

1. Mese frecvente în timpul zilei. Multe mame interpreta greșit de hrănire la cerere, ca pentru a hrăni copilul de fiecare dată când plânge’. Corpul devine obișnuiți să primească cantități mici pe o mâncare obișnuită. Mulți dintre acești copii cere să mănânce în timpul nopții doar pentru a ajunge mai aproape de căldura de la piept, de maternitate, de siguranță și de a fi prins în brațele lui.

2. Alapteaza copilul să doarmă. Dacă ultima amintire pe care o are copilul înainte de a merge la culcare este de a mânca este posibil să alăpteze sau de a lua o sticla poate deveni un obiect de tranziție pentru ea. Prin urmare, atunci când treaz, poate crezi că nu pot merge înapoi la culcare, fără a sanului mamei.

3. Cântece de leagăn copilul să doarmă. Niná ca parte din rutina de somn va fi bine. Cu toate acestea, unele mame continua ninando până adormeçam, chiar și atunci când acestea nu sunt de plâns. În loc de a dormi singur, plâng. Ca, de un obicei de a adormi afară din pătuț, ei nu se asocieze patul cu somnul.

4. Distra în timpul nopții. comportamentul trezesc și plâng dacă devine de fiecare dată mai frecvente, și în cazul în care aduce un avantaj, ca să meargă cu el, niná, se joace cu ea sau bucurați-vă de unul dintre părinți, copilul devine dependent de acest ajutor pentru a merge înapoi la culcare.

5. O atenție sporită pe timp de noapte. în Timpul unei boli acute, de exemplu, nas obstruat, sau orice schimbare în mediul de somn de copilul care afectează de obicei de rutină, de exemplu, o excursie, este posibil ca părinții să-și sporească atenția noaptea pentru a se potrivi copilului. În curând el va dori să continue și se va obișnui.

6. Teama de separare. Apare între șase luni și doi ani. Acest lucru este dovedit în timpul zilei, ori de câte ori copilul își pierde mama sau cu o altă persoană. Aceste temeri sunt accentuate cu o frecvență în timp pentru a merge la culcare și în timpul nopții.

7. Excesiv de pna în timpul zilei. Un copil poate dormi doar o sumă de ore pe zi. O lungă perioadă de timp de somn în timpul zilei poate duce la somn în timpul nopții.

8. Dormi în aceeași cameră. Unii copii fac zgomot în timpul somnului, și dacă părinții au somn usor, ei răspund la aceste zgomote copil normal. În plus, dacă copilul le poate vedea, el va avea un stimulent pentru a continua încercarea de a le trezi. Dormi în patul părinților agravarea problemei.

9. Evoluție. minorii sub vârsta de două luni poate trezi de două ori în noaptea de asistenta. La trei luni, cele mai multe încă mai trebuie să fie alăptați în timpul nopții. La patru luni, 90% dintre copiii pot dormi timp de 8 ore fără alimentare.

cea mai mare copilul, cu atât mai dificil este de a schimba obiceiul. Mai mare de un an rezista cu vigoare orice schimbare și pot plânge de ore. Fără standarde, acești copii nu va începe să doarmă toată noaptea până la trei sau patru ani, atunci când o zi este mai intensă, și în cele din urmă anvelope.

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  efectul de lipsa de somn la copii

  10 sfaturi pentru copii pentru a dormi bine

  Sau sunt Infantil

  Cum pentru a ajuta un copil de somn

  Cum să obțineți copilul să diferențieze zi și noapte

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012