10 lucruri pe care nu le stii despre dintii copiilor

Pe dinti de copii circula multe mituri, convingeri eronate, sau tradiționale care poate doriți să demitizeze. Există cei care cred că dinții de lapte nu pot avea cavități, că producția de dentitie provoacă febră sau că copilul are iritații în zona de scutece timpul de ieșire a dinților. Toate aceste afirmații sunt eronate.

vom clarifica cele mai importante puncte de legătură cu producția, și căderea dinților de copii și, în general, cu sănătatea orală și dentară pentru a demistifica toate declarațiile false pe dinti de copii.

Mituri despre dentiție copil

1 – ieșire a dinților nu provoacă febră sau iritație în zona de scutece. Atât de puțin duce la diaree, infectii sau raceli. Simptomele care indica faptul ca dintii copilul începe să se nască este iritabilitate, el saliveaza mult, sensibilitate la nivelul gingiilor, trebuie să muște compulsiv pentru a calma disconfortul.

2 – Este posibil pentru a atenua pacoste de ieșire a dinților. Este necesar pentru copil să muște pe ceva rece, dar în unele cazuri, atunci când copilul plânge prea mult, medicul pediatru poate recomanda o durere de eliberare pentru a minimiza disconfortul.

3 – dintii De lapte pot avea carii. Este așa-numitele carii de biberon’. Unele credințe a spus că cavitățile au fost prezente în dinții permanenți, dar acestea pot ajunge cu primii dinți, și, în fapt, poate afecta dintele, care va fi născut după tine, dacă nu este tratată corect.

4 – endodontie (tratamentul de canal) pot fi, de asemenea, făcute din dinți de lapte. Dacă descompunerea în dinte este mare și are deja afectat tesutul dintelui ciso nu este necesar-doar un obturator, și se va face o endodontie sau pulpotomia sau pulpectomia pentru a extrage inflamație.

5 – ar Trebui să curățați dinții de lapte. Este o eroare să părăsească dinților permanenți pentru a începe cu igiena orala. Încă de la primii pași ar trebui să curățați gura sau dintii copilului cu o bucată moale de tifon moale umezită cu apă. De la vârsta de doi ani și ne poate ajuta cu o perie de dinti, mai întâi doar cu apă, și apoi cu un „pinch” de pasta de dinti pentru copii.

6 – e ce să se aștepte cu toti dintii, pentru a pune aparat dentar. stomatologi copilului recomanda ca toti dintii au ajuns deja înainte de a plasa o ortodonție fixă. Nu se poate da un set de varsta pentru acest lucru, depinde de dezvoltarea fiecărui copil.

7 – carii nu întotdeauna rănit. acest lucru este de Ce este important să ia copilul pentru clienți, dentare evaluări cu dentistul copilului de a controla starea de sănătate orală și dentară. În orice caz, un semn este apariția de o modificare de culoare a dintelui care este plictisitoare, și poate apărea un chenar de culoare galbenă sau maro. De asemenea, puteți rupe în jos email.

8 – nu întotdeauna au toți dinții permanenți. dentitie, primar este format din 20 de piese și dentiția permanentă este compus din 32 de piese. Cu toate acestea, nu toată lumea își pierde dinții de lapte. Dacă copilul nu se încadrează acest dinte de lapte este posibil că nu există nici un înlocuitor și dinte copil va rămâne acolo unde este.

9 – Este posibil ca unii copii se nasc cu dinti. Poate crește în gingii și mai mici, deși nu există nici o cauză definită, se crede că aceasta poate fi legată de moștenirea genetică.

10 – Dacă un copil sparge un dinte să cadă, dacă este lapte sau permanent, trebuie să căutăm la dentist cât mai curând posibil, astfel încât să evalueze reconstrucția lor. În cazul în care a detașat de mestecat vom colecta dinte și dacă este definitivă căutare pentru un serviciu de urgență pentru o posibilă re-implantare.

Alba Caraballo

Editor de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  ordonanța de naștere dinților de lapte la copii

  atunci Când cad dinții de lapte a copilului

  pacoste de ieșire de dinti pentru copii

  Homeopatie pentru disconfortul de dinti pentru copii

  de Curățare dentare. Interviu cu Gustavo Camañas

  Primul Ajutor la copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012