Grijă de copii în Carnaval

Carnavalul din Brazilia poate fi considerat cel mai popular festival de la peste tot în lume. De la nord la sud a țării și culturi diferite, carnavalul este sinonim de bucurie, o mulțime de muzică, țipete, dansuri, nouă ani și toate mulțimile.

Ca Brazilia este o țară foarte mare în zonă și măsură, Carnaval variază în cântece, datele și tipul de participanți. De exemplu, în Recife și Olinda (Pernambuco) este permisă numai pentru a juca tradiționale frevo. În Salvador și în multe alte părți din Brazilia, ritmul preferat este Toporul, care acum vine amestecat cu Sertanejo universitário, pop, rock și chiar muzică electronică.

În Rio de Janeiro și São Paulo avea loc în parade de școli de samba din primul și din al doilea grup și este un punct de atractie arătat la peste tot în lume, cu diferite teme, de la omagii personalități și artiști temele de foame și de alte aspecte.

Grija cu copiii de la Carnaval

Dacă pe străzi sau în cluburi, copiilor le place să sară, să țip și să danseze la Carnaval. În Salvador, există deja blocuri pentru copii care deja se strecoare mulțimi de mici petrecăreți. Dar, există câteva măsuri de precauție pe care părinții ar trebui să ia cu copiii lor în timpul acestei sărbători atât de așteptat:

1 – Nu lasa copilul pierde. Este comun pentru toți anii în care am auzit povești de nenumărați copii care și-au pierdut părinții lor în mijlocul de orgie. Mulți părinți sfârșesc prin a lua copiii la mijlocul mulțimii și din cauza băuturii și orgie sfârși prin a pierde copiii lor. Dacă vrei să mergi pe stradă și încă vreau să-ți iau mici (nu este recomandat), nu bea și nu desgrude-l în orice moment. Chiar și luând unele de îngrijire este bine pentru a pune într-un copil brățară cu telefoane de la părinți și de identificare, astfel încât copiii să caute ajutorul unui ofițer de poliție sau gardieni.

2 – Violența. Carnaval, datorită stării de ebrietate și exagerări sunt întotdeauna comune pentru toate certurile, furturile, jafurile, în principal în stradă și copil nu ar trebui să fie la mila de toate astea. Încearcă să stai într-un loc liniștit și să acorde prioritate copilul dumneavoastră. Preferă să ia copilul la un club exclusivist și dacă te duci la carnaval stradă, preferă un bloc de copilul cu momente specifice pentru orgie mirim.

3 – Putere. Cum Carnavalul are loc în căldură de vară, copiii ar trebui să bea multe lichide (preferabil apa) si au o dieta sanatoasa si lumina, ca fructe și alimente mai ușoare. Alimente grase și cele vândute pe străzi sau în cluburi pot face rău copilului și de cele mai multe ori nu cunosc originea, care este de a cumpara pentru fiul său.

4 – Restul. copilul nu au aceeași rezistență de adulți, și, prin urmare, trebuie să respect orele de somn ale copilului și, de asemenea, rutina de hrănire și de distracție. Dacă copilul a depășit permite să dormi până mai târziu și au vise frumoase. Dacă doriți să vă bucurați de o noapte de carnaval cu (a) tău (ta) partenerul (a), vorbesc cu bunicii copilului (sau unchi) să știi dacă te poți baza pe ei pentru câteva nopți pentru a avea grijă de cel mic.

5 – Costume, haine și machiaj. Mulți părinți le place să poarte pic de costume originale și pune face pe copii. Prefera lumina haine și costume care nu sufoquem mici petrecăreți. Din cauza căldurii intense, copiii abia se poate mișca și chiar dacă desidratarem. Fanteziile care provoacă mâncărimi sau alergii ar trebui să fie evitate. Copiii sunt foarte mândru de fantezii de super-eroi precum spider-man, superman, Batman si altele. Machiaj ar trebui să fie dosarul apa-specifice și testate pentru copii. Nimic de exagerare. O altă grijă este cu confetti și serpentine care copiilor le place să se joace cu fiecare alte. Atent cu ochii copiilor, și de a pune copilul să nu se joace cu confetti în fața mică prieten, numai și întotdeauna sub supravegherea părinților.

6 – Boli. Carnavalul este exact în momentul în care există o incidență mai mare de țânțar care transmite febra dengue, chikungunya și zika virus, Aedes aegyti și astfel încât utilizarea de repelenți și de protecție de mici ar trebui să fie mai mare.

pentru a Fi la Carnaval sau orice alt moment din an, copilul ar trebui să fie întotdeauna o prioritate pentru părinți. Proteja fiul tău și bucurați-vă de orgie de carnaval.

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Cântece de Carnaval pentru copii. Minunat oraș

  Cântece de Carnaval pentru copii. O Tue cabelo nu Nega

  Cântece de Carnaval pentru copii. Grădinarul

  Cântece de Carnaval pentru copii. Mulata Bossa Nova

  Cântece de Carnaval pentru copii. Noi, Chel

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012