Istoria de Carnaval pentru copii

Pentru celebrarea Carnavalului? Cel care celebrează această dată așa cum era de așteptat? Uneori, în dorința de a sărbători acest festival de distracție, ne-am uitat adevărata semnificație a sărbătorii de carnavaluri din întreaga lume.

Carnavalul a devenit una dintre cele mai multe festivaluri internaționale, de când s-a răspândit rapid în întreaga planetă, cucerind inimile oamenilor pentru generații. Caracteristica lor comună este de a fi o perioadă de permisivitate și un anumit haos.

Scurt istoric al Carnavalului de a fi spus la copii

Farmec, fantezii, culori, machiaj, măști, dansuri, dansuri, cântece și o mulțime de distracție, și, în plus, parade de Carnaval. Toate acestea marchează caracterul de partid, dar de ce oamenii dress up pentru Carnaval? Guiainfantil explică originile Carnavalului de a lua tot felul de întrebări despre acest joc distractiv petrecere.

Carnavalul este asociat în principal cu catolicismul și, într-o mai mică măsură pentru creștini, ortodox estic; culturi protestanții nu poate sărbători carnaval sau tradițiile s-a schimbat.

originile de Carnaval din lume

adevăratele origini ale Carnavalului sunt încă necunoscute. Nu există nici o modalitate de a dovedi cât de științific în cazul în care și atunci când s-a născut la Carnaval.

studiile estimează că primele de sărbători, care ulterior va lua numele de Carnaval a avut loc de ani înainte de nașterea lui Hristos și își are originea în festivaluri legate de agricultură. Pare a fi faptul că țăranii s-au adunat în vară cu fețele mascate și corpurile vopsite integral în jurul unui foc de tabara pentru a sărbători de fertilitate și productivitate a solului și pentru a alunga spiritele rele din recolta.

prima sărbătoare de carnaval este situat în Egipt. Petrecerea a fost nimic mai mult decât dansuri, cântece, și participanții purtau măști ca un simbol de lipsa de clase sociale.

După tradiție s-a răspândit în Grecia. Acolo, în jurul secolului al vi-lea A. C. nu a fost de obicei plimbandu-o barca cu roti (carrus navalis), unde oamenii au dansat tot felul de dansuri.

În Roma au avut loc multe festivaluri păgâne în jurul zeului Bacchus, zeul vinului, din care există mai mult de 5.000 de ani din antichitate.

Ambele ceremonii au avut un lucru în comun. Acestea au fost asociate cu fenomene spirituale, astronomice și ciclurile naturale. Chiar și așa, dacă manifestă prin expresii cum ar fi dans, cântări, satiră, măști și haos. Într-o societate, cu atât de multe diferențe sociale, părțile le-au furnizat, nevoia de libertate pentru toți. Bogați și săraci, amestecate în timpul carnavalului, fără a recunoaște reciproc sub ecran și măști de fantezie.

Carnaval, festival internațional

Rapid carnaval venit la Veneția, și de acolo a fost răspândirea în întreaga lume. Puțin câte puțin, a fost modelarea lor caracteristici, în funcție de obiceiurile din fiecare țară. Fiecare oraș a fost încorporează obiceiurile de propria lor cultură. Dar, în general, carnaval stabilește prin măști, costume, plutește, parade, dansuri, ceva comun în toate festivitățile indiferent de locul în care să se întâmple.

de fapt, în prezent, carnavalul de la Veneția este unul dintre cele mai cunoscute din Europa. Tradiția a început atunci când nobilimea a început să mascheze să iasă și să se amestece cu oamenii. Măștile sunt elemente esențiale ale carnavalul de la Veneția.

De atunci, această tradiție a continuat și extins în toată Europa, și mai târziu de către America latină datorită marinarii spanioli și portughezi, din secolul al XV-lea.

Unul dintre locurile din lume în care Carnavalul este cel mai renumit este Brazilia, unde mai multe orașe sunt pline cu oameni de pe stradă, să se predea la samba, axé, frevo și multe alte ritmuri. În Rio de Janeiro, parade de școli de samba sunt cunoscute în întreaga lume și de mulți artiști celebri teren în oraș pentru a vedea cea mai mare parada de strada din toata lumea, cu fantezii de lux și terenuri și povești care lasă toate captivat. Potrivit Guinness Book of Records) la Rio de Janeiro, carnavalul este sărbătoarea de carnaval-cel mai mare din toate colturile lumii. Alte carnavaluri a cunoscut pe plan internațional sunt de la Barranquilla (Columbia), Oruro (Bolivia), Veneția (Italia), Veracruz, și Mazatlan (Mexic) și Cádiz și Tenerife (Spania).

Înainte de orice lucru carnavaluri căuta pur divertisment și de distracție… o Mulțime de distracție!

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Cântece de Carnaval pentru copii. Steagul alb

  Cântece de Carnaval pentru copii. Chiquita Bacana

  Cântece de Carnaval pentru copii. Noi, Chel

  Grija cu copiii de la Carnaval

  carnaval și semnificația sa pentru copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012