Metoda Montessori pentru a decora dormitorul copilului

de Multe ori ne pregătim de sosirea copilului și suntem nebune de a cumpara o serie de lucruri pentru el să se simtă confortabil în noua ta casă. Cu toate acestea, există ceva care nu ne face bine în timp pentru a armoniza mediul de cei mici.

metoda Montessori pariu pe-o jumătate-a gândit din perspectiva de copil și de la copil să fie mult mai confortabil, mult mai accesibil, și care vă va permite să se deplaseze cu libertatea la spatiul tau personal. Vom analiza avantajele de a decora dormitorul copilului în funcție de metoda Montessori.

ce este Metoda Montessori

metoda Montessori știm cât de un sistem de educație alternativă, cu excelente rezultate de învățare pentru copiii de toate vârstele. De la nașterea sa, pedagogia Montessori include dezvoltarea copilului pentru a satisface nevoile lor specifice și promovarea autonomiei acestora.

baza metodei Montessori în educația timpurie este experimentul. Fiecare copil are calități și abilități diferite decât într-un sistem mai stereotipe nu poate fi dezvoltat. Această credință, care dă rezultate excelente, găsim mediu de copil de copil, care ar trebui să fie, de asemenea, potrivite pentru metoda Montessori.

Cum de a decora camera copilului cu metoda Montessori

Înainte am văzut un nebun în căutarea pentru un decor mai sofisticat pentru camera copiilor ar trebui să fie în căutarea pentru alte opțiuni de decorare, care sunt mai adaptate la vârsta și caracteristicile copilului sau copilul.

copilul care crește într-o casă, Montessori este mai liber, cu o mai mare rapiditate în procesul de învățare, pe care o învață prin experimentare și acel cont cu la fel de mult înainte de ceilalți copii. Acesta este în valoare de a lua în considerare acest tip de decor pentru camera copilului, care, în plus, este mult mai cost-eficiente și naturale.

pat. patul este unul dintre principalele elemente din camera copiilor. Camerele sunt mobilate în funcție de metoda Montessori uita pătuțuri sau paturi care transformă copiii în totalitate dependentă de adult în momentul în care doriți să mutați. Prin urmare, se propune că paturile aproape de podea pentru copil să se întindă și să se ridice, fără a avea nevoie de ajutor de la cineva.

culoare. culori de o cameră Montessori ar trebui să fie confortabil, care să promoveze pacea și armonia în acest spațiu atât de personal ca copilul va petrece multe ore. Această utilizare de culoare va fi reflectat într-o mai bună calitate a somnului de copilul sau copilul.

– Mobile. mobila de o cameră cu un decor, Montessori ar trebui să aibă o dimensiune adaptată la copil sau copil, ceea ce implică faptul că ei trebuie să meargă dacă transformarea în măsura în care acestea cresc. Ideea este că copilul are toate lucrurile lor la îndemâna mâinile și pot dispune de ele, deoarece acestea sunt în creștere.

Podea. podeaua camerei (la etaj), avem o atenție specială într-o cameră Montessori, care trebuie să fie cât mai confortabil posibil și liber de obiecte pentru copil să meargă desculț tot timpul pe care doriți.

– Jucării. jucăriile ar trebui să fie la îndemâna copiilor, fără a fi nevoie să-l întreb pe tata sau mama la una sau altă jucărie. Experimentul a personalului este cheia pentru dezvoltarea fizică și intelectuală a copilului și, prin urmare, ar trebui să nu pune obstacole pentru a-ți curiozitatea.

Pereți. metoda Montessori recomandă plasarea oglinzi si mese de peretii camerei copilului la o înălțime adecvată, astfel încât ea poate observa ea. S-a dovedit a fi fost decorat cu benzi desenate și cifrele de mers pe jos prin cameră stimuleaza creativitatea copiilor, precum și capacitatea lor de observație.

Laura Velez

Scriitor Guiainfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  cromo-terapie la copii

  15 Sfaturi de la Maria Montessori a educa copii

  Cum de a decora o baie pentru copii

  Cum de a decora camera copilului cu bani puțini

  culorile din camera de copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012