Copiii care deranja si irita alte

uneori, copiii pot fi enervant. Aproximativ 4 sau 5 ani, deranja sau irita altele se poate produce un sentiment de putere. Copilul este cel care are voința și, astfel, dacă simte că el controlează situația, că îndeplinește.

atunci Când acest comportament este sporadice nu trebuie să vă faceți griji despre. Dar, atunci când se angajează în mod repetat să țip și să plâng, să plâng, să enerveze frații lui, supărat alți copii, sau chiar deranjez pentru animalele și insectele pot fi o problemă.

de Ce unii copii sunt atât de enervant

Act acest fel nu pentru că sunt răi, ci pentru că până la 6 sau 7 ani, aproximativ, copiii nu știu dacă ai pus pe piele de altă parte, nici nu înțeleg ce se poate determina cu atitudinile lor.

Dacă copilul nostru se comportă în oricare din aceste moduri nu trebuie să vă alarmați. Putem dedica noi înșine pentru a face un copil respectuos și să nu te mai deranjeze.

ce să fac atunci când copilul meu deranjeaza pe ceilalti copii

de Multe ori copii care te deranjeaza la tovarășii face pentru a evita să fie deranjat, pentru a apela atenția de altă parte, să-și descarce frustrările pe care le avem in casa sau au oamenii devin mai puțin toleranți. Prin urmare, trebuie să acționăm la domiciliu, pentru că, deși pare a fi o problema a educatiei când putem pune vina pe școală, de cele mai multe ori problema începe în case. Dar, cum să acționeze?

1. Ma uit la ea: copilul își exprimă modificări sau dificultăți în alte domenii din viața ta și nu-și dau seama. Observarea este probabil ca vom ajunge la rădăcina problemei.

2. Nu-i judeca: o comunicare clară și următorul va fi foarte util, în timp ce o conversație plină de reproș nu va fi în măsură să dacă vrei, din moment ce ar genera furie, și cu ea efectul ar fi altfel.

3. Ține pasul emoțional: interesat în afacerile lor și să fie disponibil pentru a partaja cu ei în momentul în care ajungem acasă.

4. Impor-lhe limites.

5. Vă oferim opțiuni.

6. Ai răbdare.

7. Comunicarea cu școala: intreaba profesoara sau profesorul care ne-ai informat ca va copilul pentru a avea o viziune de progrese sau regrese de copiii noștri.

ce se întâmplă atunci când copilul este supărat pe fratele său

În multe ocazii frații au tendința de a deranja reciproc. De obicei, o fac fără intenție, dar există copii care sunt cu scopul de a-i deranjați pe ceilalți. Acest lucru poate afecta mamele și tații care trebuie să medieze conflictul.

Puteți folosi diferite strategii pentru a identifica care dintre cele două este acuzandu-alte:

– de a afla dacă chateiam între ei. Aproape întotdeauna există un motiv și o explicație. Cred că de situații în care copiii deranja reciproc cu o frecvență mai mare să știu motivul.

– atunci Când părinții sunt implicați, copiii pot începe să dea vina unul pe altul. Investiga precum și nu este întotdeauna vina copilului.

– Da fiecare copil un spațiu și ceva pentru a ocupa timpul. La ocazii, doar te enervezi din pură plictiseală.

ce să fac dacă copilul deranjează animalele

– știi ce câini, pisici sau orice animal au sentimente și suferă dacă cineva mă doare. Explica cum ar trebui să le abordeze și cum să le îngrijesc.

– i Învețe cum să servească și modul în care acestea ar trebui să acționeze cu insecte, pe care fiecare creatură are rolul său în natură.

– să-ți Dau un exemplu. Daca respectati animalele, copilul, de asemenea, va.

Dacă vom observa că acest comportament se repetă sau nu se oprește la timp, trebuie să se consulte cu un specialist. Un psiholog care ne pot ghida și de a ajuta pe fiul nostru.

Borja Cepuri Abergel

Psiholog educațional și de coaching de educație

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  copilul tirana

  Cum de a educa copiii tiranic

  Învățați-vă copilul să se apere într-un copil crud

  Cum de a educa copiii birrentas și care se plâng de tot

  ce să faci când copilul tău vrea să discute

  Momente jenante cu copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012