Simptomele de morte fatului, in timpul sarcinii

faptul că există ceva rău pentru copil este una dintre principalele preocupări care le au femeile când vor afla că sunt însărcinată. Și moartea copilului în interiorul uterului este una dintre condiții mai dure pe care cuplul trebuie să treacă.

Este posibil pentru a preveni moartea fatului?

din Păcate, nu întotdeauna poți preveni această situație de deces fetal. Cu toate acestea, dacă știți că un bun control in timpul sarcinii scade șansele.

Unul dintre obiectivele de control al sarcinii este de a diagnostica boli în mama care ar putea crește riscul de deces fetal. În cazul în care există o sarcină de ceva risc, femeia trebuie să fie adus la unitățile sanitare pentru a fi capabil de a face o mai atentă urmărire a sarcinii.

Pe scanează este posibil pentru a detecta anumite anomalii la fat, care în multe cazuri pot fi abordate în uter, sau bine programul de livrare într-un spital care contează cu îngrijire de specialitate care va avea acest copil în momentul nașterii.

Como se diagnosticul de moarte fetală

Una dintre cele mai dificile lucruri legate de acest proces este ca mama poate da naștere la copil mort. Cel mai obișnuit este că nașterea declanșează spontan înainte de două săptămâni de la moartea fătului. Dacă nu, sau dacă este diagnosticată de medic, acest lucru va programa cel mai bun timp pentru inducerea de livrare.

Unul dintre principalele motive de ce ginecologi ghid la consultări este că femeia a nota în FIECARE zi, copilul tau trece de la weekend-ul 26 – 28. Este cel mai bun mod de a controla de bine a fătului. De asemenea, dacă vă poate confirma printr-o scanare cu ultrasunete, atunci când nu există nici bataile inimii fatului.

Simptome de morte fetale na sarcinii

moartea copilului poate avea loc fără niciun semn de avertizare, dar dacă mama observa că bebelușul se mișcă mai puțin decât de obicei, sau nu, putem recomanda să mănânci ceva rece și dulce și să se întindă pe partea stângă timp de câteva minute. Dacă nu observați că bebelușul se mișcă cu normalitatea, atunci ar trebui să caute ginecolog pentru a efectua teste suplimentare.

Alte semne de avertizare sunt sangerari vaginale, dureri abdominale, care nu merge…

în Față de orice îndoială, ginecologi și matronas sunt la dispoziția cuplu să-i liniștească.

Sara Cañamero de Leon

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Moartea subită la copii

  absolută Repaus la pat in timpul sarcinii. Situații speciale

  Hemoragii în primul trimestru de sarcină

  atunci Când sarcina depășește cont

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012