Testele care confirma sarcina cu gemeni

teste care confirma sarcina cu gemeni sunt de analize medicale care să ia în considerare simptomele de sarcina. Cu toate acestea, doar analize medicale și scanează poate confirma dacă sarcina se așteaptă doi sau mai mulți copii. Deci, chiar dacă simptomele de sarcina va fi exagerată, deoarece corespunde tuturor sarcini multiple, este esențial pentru a vizita la ginecolog, astfel încât printr-o serie de teste pentru a confirma dacă se așteaptă gemeni, tripleti sau mai multi copii.

La examene medicale pentru a confirma sarcina cu gemeni

ginecologi și obstetricieni pot detecta o sarcina multipla, fie că este vorba de gemeni, tripleti sau mai mult, prin efectuarea următoarelor examinări la femeile gravide:

1. Cu ultrasunete. sau ultrasunete este, de obicei, la prima examinare, care poate confirma o sarcina de gemeni, tripleti sau mai mult. Vă permite să vizualizați copii în interiorul uterului de către undele sonore de înaltă frecvență. Ecografia este nedureroasa, nu are nici un efect secundar nu a dorit atât pentru mamă cât și pentru copil, și prin aceasta tehnica medicul care efectuează scanare poate măsura și identifica organe din corp, de copii, de măsurare creșterea copiilor în ceea ce privește durata sarcinii și de a evalua bunăstarea copiilor. Restul de teste vor confirma prezența unei sarcini multiple, dar numai ecografia poate arăta numărul de copii despre care vorbim.

2. Batai de inima. medicul poate asculta bătăile de inimi de copii cu un stetoscop în controalele prenatale de rutina de îngrijire.

3. Analiza de hormon chorionic gonadotropin. vă Permite să cuantifice în urină cantitatea de hCG (hormon chorionic gonadotropin) care corpul femeilor gravide produce. Acest hormon este produs numai în timpul sarcinii și prezența sa, servește pentru a confirma sarcina printr-un test de urină. Este aceeași procedură pe care urmează teste de sarcina. Cantitatea de gonadotropina corionică crește de cel puțin 60% pe zi în primele săptămâni de sarcină. Atunci când analizele arată că sumele de hCG sunt mai mari decât cele prevăzute în perioada de gestație poate indica o sarcina multipla.

4. Examinarea triplu de screening. se Poate face între săptămânile 15 și 18 de sarcină. Triple măsuri de depistare trei substanțe: hCG, estriol nu conjugat și alfa-fetoproteina. Atunci când nivelurile au cantități mari de trei substanțe în raport cu vârsta gestațională poate indica o sarcina multipla.

5. Amniocenteza. este Recomandat doar la femeile care au sarcina cu risc ridicat, cum ar fi o sarcina multipla. Amniocenteza este o analiza de lichid amniotic, care vă ajută pentru a diagnostica sau respingerea defecte de nastere. Acesta nu este un examen de rutină. Amniocenteza are capacitatea de a dezvălui detalii legate de ADN, cum ar fi Sindromul Down.

Marisol Nuevo

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  stimularea cu două paturi copii

  Ace vizite medicale în timpul sarcinii

  Cum de a planifica pentru sarcină

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012