Bulimia nervosa. Cum afectează copiii

Una dintre tulburările de conduită alimentară cunoscut este Anorexia Nervosa. Dar, nu există o altă tulburare, mănâncă mai puțin cunoscute, dar mai frecvent la adolescenți, Bulimia Nervosa.

Multi adolescenti si adulti tineri care o vedem în stradă sau, poate fi bulimia. Persoanele cu bulimie nu suna la fel de multă atenție ca anorexice, dar, de asemenea, suferă mult și pot avea tulburări, atât fizice, cât și psihologice. Sunt mai frecvente la femei, dar barbatii pot fi, de asemenea, afectate.

Simptome de bulimie la copii

pacientul cu bulimia, are obsesia cu alimente și este capabil să mănânce făcut un leu (compulsiv), în public sau în privat. Este un comportament de tip obsesiv-compulsivă, și în caracterul său poate fi, de asemenea, urme de acest tip, cum ar fi obsesii și/sau compulsii, sau recurente, gânduri sau comportamente repetitive.

După atracție, copilul se simte vinovat. A părut rău pentru că a avut o conduită și poate forța vărsături de pixuri sau o perie de dinti.

băieți și fete cu bulimia trec neobservate pentru că menține o greutate normală. Nu părea să o mulțime de delicatețe sau de obezitate, dar menține în greutate, deoarece acestea elimina calorii care au fost ingerate cu alimentele, a aruncat în sus sau de a face prea mult exercițiu, sau utilizarea de laxative, diuretice sau alte metode dureroase.

vărsături repetate pot provoca schimbări de ioni în organism (alcalose hipoclorêmica), precum și schimbări în smalțul dinților și o tendință de a avea reflux gastroesofagian, esofagita si gastrita.

Tratament de bulimie la copii

tratamentul bulimia necesită un psihologice strâmtoare, cu suport pentru emoționale și comportamentale în mai multe rânduri de-a lungul vieții sale.

majoritatea pacientilor cu bulimie nervoasa nu necesită spitalizare. Ca bulimia nervosa este un caz de haos în alimente, care alternează cu perioade de consumul necontrolat de alimente cu o altă restricție, este importantă participarea la nutritionist, să elaboreze un plan de controlat consumul de alimente, precum și un terapeut care lucrează cu tehnici, comportament, mese planificate, înregistrări de simptome și defect și vărsături.

Bulimia Nervoasa poate fi vindecat în 50% din cazuri, pentru a îmbunătăți de 30% și continuă să apară în 20%. Sunt factori de prognostic bun la început de la vârste timpurii și să dea puțin timp pentru evoluția, în timp ce obezitatea in copilarie, stima de sine scăzută și modificări de personalitate sunt factori de prognostic nefavorabil.

Malena Hawkins

Pediatru

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Anorexie în băieți și fete

  copilul care mănâncă prea

  efectele de dulciuri și bomboane în greutate de copii

  ce este anorexia și modul în care aceasta afectează copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012