Un copil poate avea dublă personalitate?

Este important să menționăm că atunci când vorbim despre dubla personalitate facem referire la tulburarea de personalitate multiplă, iar acest lucru nu este un diagnostic care este foarte frecvente la copii. Majoritatea studiilor clinice au adulții implicați care au avut o copilărie traumatizantă și-au dezvoltat această tulburare mintală. Există studii care sunt centrate pe simptome ale copilăriei, cum ar fi disociere, care cu timpul poate deveni o tulburare gravă de personalitate dubla la varsta adulta.

ceea ce înseamnă că un copil are o personalitate

disociere este atunci când se separă realitatea de o pierdere de cunoștințe care perturbă memoria, identitatea, sensul de sine pentru un anumit timp. Cât de mult este o formă mai severă este la fel de visare cu ochii deschiși și poate apărea din cauza stresului, fricii, abuz, anxietate, sau traumatisme. Există forme ușoare și forme severe care necesită tratament și terapie, și în cazurile cele mai grave pot necesita chiar spitalizare. Se poate întâmpla atunci când vă confruntați cu evenimente traumatice din copilărie și deci, dacă credeți că copiii nu pot avea o dublă personalitate, deoarece acestea sunt generate în copilărie.

Dar, dacă este produsă în copilărie, ne-ar fi vorbit, care începe în copilărie? Așa este, și copiii pot avea, de asemenea, o personalitate împărțită, astfel încât părinții ar trebui să fie conștienți de a fi capabil să fim în alertă față de orice semn de tulburare posibil.

Un copil cu personalitate multiplă va avea două sau mai multe personalități cu comportamente diferite între una și cealaltă. Personalitatea dominantă poate fi că nu știu personalitatea alte identități, dar se poate da un cont pe care a petrecut-o perioadă între un moment de conștientizare și de alta (în acest timp „pierdut” sunt alte personalități care apar).

Întrebări despre dubla personalitate a copiilor

Dacă credeți că copilul dumneavoastră poate avea o dublă personalitate ar trebui să-l duci la un profesionist de sănătate mintală, care poate evalua starea ta. Dar mai presus de toate, va trebui să aibă unele aspecte să fie luate în considerare, de exemplu:

– Nu este schizofrenie., Totuși, că seamănă cu o tulburare psihotică sau schizofrenie, diferența este că disocierea este o perturbare a realității care poate veni însoțită de o schimbare de personalitate, ca și cum ai fi în fața unui alt copil.

– se Pare ca o scuză pentru un comportament rău. Unii copii, mai ales cei care dezvolta trăsături de sociopați sau anti-sociale, sunt experți în manipularea situații în beneficiul tău. Manipularea poate să includă în afacere să îi convingă pe ceilalți că sunt nebun. Dar, acesta va fi de datoria unui profesionist pentru a ști exact ce se întâmplă și ce tip de tulburare el suferă.

Dacă credeți că copilul dumneavoastră poate avea dublă personalitate, este necesar să se uite pentru un profesionist care poate diagnostica ceea ce se întâmplă. Ideal este să contactați un profesionist care este expert în acest tip de tulburări.

María José Roldan

Master în Educație Specială (Terapeutic Pedagogie)

Psicopedagoga

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  copil timid. Timiditatea copilului

  Brain Fitness pentru copii: ce este și cum să practice

  Cum a fost personalitatea copilului

  Ca numele influenteaza personalitatea copilului

  Să aibă grijă de sănătatea mintală a copiilor

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012