Rolul de unchi în familie

mătușile și unchii din familie au un rol foarte important, dar se pare că acestea sunt uitate. Dă sentimentul că nu sunt la fel de relevante ca și ceilalți din familie, cum ar fi bunici, dar realitatea este că unchii poate dragoste și sacrificiu la fel de mult pentru nepoți și bunici.

în Acest sens, unchii și mătușile au multe în comun cu bunicii lor, deși există, de asemenea, diferențe. Unchii și mătușile sunt mai tineri și au mai multă putere decât bunicii. Viziunea de educație pot fi similare sau egală cu cea a părinților în funcție de vârstă, deoarece acestea ar putea să crească pe o scară data viitoare.

Ce este rolul de unchi în familie

unchi și mătuși în familie ar trebui să primească mai multă atenție, deoarece acestea au un rol foarte important, deoarece dacă au o relație strânsă cu viața de mică, pot avea o influență pozitivă asupra vieții lor. Dar, unchii poate avea un rol definit în viața celor mici. Acestea sunt câteva dintre rolurile pe care pot juca:

– unchiul distractiv. mătușile și unchii poate fi o distracție bună opțiune, deoarece acestea sunt lipsite de responsabilitate poate permite copilului să se distreze mai mult atunci când acestea sunt în grija lor.

– Un bun confident. copiii pot vorbi cu unchii și mătușile și lucruri care ar putea să nu mă simt confortabil să vorbesc cu părinții lor. Ei le pot oferi un punct de vedere diferit și să le dea sfaturi.

– Model de conduită. Astăzi, copiii sunt influențați de mass-media și prietenii, și nu întotdeauna ceva pozitiv. Tipurile pot fi exemple de alternative la oferta de valori bune.

– Suport emoțional. mătușile și unchii, de asemenea, poate fi un bun suport emoțional în familie. Poate ajuta în situații de conflict cu părinții pentru că de mici au o cale de scăpare, dar nu în picioare pe partea de nepotul, dar atât de puțin de la părinți. Ar trebui să fie o poziție neutră, care chiar poate deveni mediator al familiei.

– cel care are grijă de copii. mătușile și unchii poate oferi un ajutor pentru părinți despre crearea de mici. Poate dacă părinții trebuie să fac ceva, unchii poate fi bun pentru canguri și copiii vor petrece momente bune cu ei.

Un unchi bun va fi întotdeauna deschisă pentru comunicarea cu nepoții săi. Vorbesc cu ei, acesta va fi distractiv atunci când trebuie să fie și serios atunci când trebuie să se comporte astfel. Va fi mereu în contact cu nepoatele și nepoții cu apeluri telefonice, mesaje, vizite, etc. Legătura dintre unchii și nepoții pot fi o legătură care este extrem de puternic, dacă ești atent pe o bază de zi cu zi.

María José Roldan

Psicopedagoga

Master în Educație Specială (Terapeutic Pedagogie)

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Copii, astăzi, ceva nu merge!

  dreptul copiilor la viață și să aibă o familie

  Sentimentele pe care bunicii inspira nepoții lor

  Copiii îngrijiți de bunici suferi accidente

  10 sfaturi pentru copii să-și respecte părinții lor

  Cum se transmite optimism pentru copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012