Cum poți măsura temperatura unui copil

acesta este Considerat o febra la sugari si copii tot temperatură mai mare de 38 ° C axilar sau mai mare de 38.5 ° C rectal. Cu toate acestea, febrícula este cota de temperatura axilara între 37 și 38ºC. Variația în grade între temperatura rectală și axilare este de 0,5 ºC. Febra este motivul pentru interogare este mai frecventă în Pediatrie și este un factor care provoacă o mulțime de anxietate în părinți.

Tem că îmbătrânirea este frică de febră?

În general, cauza cea mai frecventă este o infecție, dar nu întotdeauna. Copilul poate avea, de asemenea, febră din cauza deshidratare, boli neurologice, boli, accident vascular cerebral de căldură, boli cronice… dentiția de la sine cauzele febrícula. Unele vaccinuri pot produce reacții post-vaccinale cu febră mare.

există un risc ca copilul are febră?

De la sine nu implică riscuri specifice, cu excepția unui mic procent (1% la 5%) de sub 5 – 6 ani, în care există o predispoziție și constituțională și la copiii mici poate crește pierderea de lichide și de a promova deshidratare. Febra în sine nu provoacă meningita sau să aducă atingere în creier. Febra schimbă starea generală a copilului, astfel încât este mai bine să-l votezi, atunci când sunt fără febră.

Cum se măsoară temperatura unui copil?

utilizarea de termometre de sticlă cu mercur este descurajată, deoarece sticla se poate sparge și poate, în plus, mercurul este toxic.

termometre electronice sunt cele mai recomandate de azi. Unul dintre avantajele sale este că se pot face măsurători în gură, rect sau axila. Măsurarea în rect este cel mai recomandat pentru bebeluși și copii mici sub varsta de 5 ani. Cu toate acestea, pentru băieți este un pic de o pacoste, și, în general, măsurătorile sunt efectuate în axila, cu brațul presat corpul.

termometre banda de plastic va schimba culoarea pentru a arăta temperatura, dar este o metodă mai puțin precisă. Tu ar trebui să pună banda de pe frunte, și a citit-o în timp ce sunt acolo.

termometre electronice pentru utilizarea la ureche sunt comune și ușor de utilizat, dar rezultatele sunt mai puțin precise. Sfat: curățați termometrul înainte și după utilizare cu apă și săpun sau antiseptic.

Malena Hawkins
Pediatra

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Imbatranire, cum ar fi febra. Febra copil

  febra la copii și sugari. Ce ar trebui să facă părinții

  de Prevenire și riscurile de convulsii febrile

  Cum de a combate tusea și febra la sugari si copii mici,

  de Ce copiii sunt bolnavi la noapte?

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012