Zika-virus, și copii

zika virus, precum și febra dengue și chikungunya, transmis de țânțarul Aedes aegypti, iar cele mai frecvente simptome sunt: pete de către organism, mâncărime, febră, conjunctivită și dureri în articulații. Numele ‘zika’ se datorează numele de pădurea africană, unde a fost identificat. După ce a fost mușcat de un țânțar, boala poate dura până la 12 zile să apară, și, în majoritatea cazurilor, copilul este liber de boala, chiar și fără tratament.

Cu relația zika virus și microcefalie (copiii se nasc cu un creier mai mic decat cel standard) există o recomandare medicală, mai ales în zonele cu mare eveniment de țânțari, o femeie nu poate deveni gravidă.

Sintomas sa zika virus

Pete de către organism și mâncărime sunt principalele simptome (care poate dura de la 2 la 7 zile), dar unii copii pot simți, de asemenea, dureri în articulații și conjunctivită, în plus față de febră (de obicei mici).

Tratamento sa zika virus

copilul ar trebui să bea o mulțime de lichide și odihnă cât mai mult posibil. Mamele care alăptează nu ar trebui să se oprească alăptarea. Precum și în dengue, medicamente pe baza de acid acetilsalicilic nu trebuie administrat.

Pentru a calma mâncărime din cauza roșeață pe piele de copii, puteți scălda copilul cu amidon de porumb sau fulgi de ovăz pentru a calma mancarime. În plus față de comunicarea cu medicul pediatru, este recomandat să păstrați unghiile de copilul sau copil bine-cut pentru a evita să fie rănit de mancarime.

Cine se îmbolnăvește de zika virus este imunitar pentru tot restul vietii tale, dar te pot prinde alte boli cauzate de Aedes aegypti de țânțari și încă nu există vaccin pentru această boală.

Cum de a proteja copilul de virusul zika

Cum este mediatizat pe larg în fiecare an, singura modalitate de prevenire este de a combate țânțarul Aedes aegypti, evitând lăsând în picioare de apă în anvelope, sticle, gunoaie, bălți de apă, rezervorul de apă deschise, etc. O altă modalitate este de a pune ecrane pe ușile și ferestrele și pentru a evita deschiderea ușii de la casă, în dimineața devreme și după-amiaza târziu.

copiii ar trebui sa poarte hainele deschise la culoare, care acoperă brațele și picioarele, pentru a le proteja de țânțari. Repellente, mai ales acasă trebuie să fie, de asemenea, utilizate sub prescripție medicală, odată ce copilul sau copilul (nu mai puțin de 6 luni se poate folosi deet) pot fi alergice la unele produse. Țânțar net este, de asemenea, o opțiune bună pentru protecția copiilor în casă.

Caz virus e și microcefalia

există Deja mai mult de 1.700 de cazuri suspecte de microcefalie, și 19 decese în toată Brazilia (Ministerul Sănătății) în Brazilia, fiind mai severe în partea de Nord-est a braziliei, în principal în Statul Pernambuco. După ce a fost confirmat și de către laboratoare și cercetare a relației dintre zika-virus, și microcefalie au fost o adevărată disperare de femei gravide care se simt expuși la virus și se tem că copilul poate fi născut cu un antrenament prost.

Astfel încât microcefalie este detectat (prin ecografie) medicii ar trebui să înceapă alte examene, cum ar fi ultrasonografia, tomografia computerizată și imagistica prin rezonanță magnetică, pentru a detecta eventualele modificări inflamatorii sau hemoragice.

scăderea în volum a creierului, în plus față de săraci de formare pot duce la o serie de dizabilități neurologice ambele motorii și cognitive. Din păcate, 90% din cazuri sunt legate de retard mental.

microcefalie nu au un leac, sau dacă, odată detectat nu există nici cum să-l inversa.

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  febra Dengue la copii mici

  Cum pentru a preveni intepaturi de insecte la copii

  O Microcefalia nu Brasil

  zika virus este legat de epidemia de Microcefalie la sugari

  Cum se măsoară temperatura unui copil

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012