Noua medicină germană de dr. Hamer

dr. Ryke Geerd Hamer a efectuat un studiu cu privire la medicamentul pe care l-a numit „Noua medicină germanică”, nu este medicina oficială, dar în medicina alternativă se bazează pe o statistică a personalului.
Unul dintre cele mai recente studii privind terapia cancerului și psihosomatice vine din Germania. În ultimii zece ani, chirurgul Ryke Geerd Hamer a examinat 20.000 de pacienți cu cancer, toate tipurile de cancer.

Dr. Hamer a întrebat de ce cancerul nu se răspândească vreodată în mod sistematic de către un organism direct la tesutul din jur.
De exemplu, el nu a diagnosticat o femeie cu cancer în gât de’uter și toate’s uterului.
El a observat că toți pacienții de cancer au avut ceva în comun: toate au avut un psiho-emoțională conflict cu câțiva ani înainte de debutul bolii, o traumă a rămas nerezolvată.

Toate x-ray ale creierului realizate de Dr. Hamer a arătat pete intunecate in o’zona a creierului.
Pentru fiecare tip de cancer, pete intunecate sunt exact în același punct al creierului.
Ele au fost numite „focare ale lui Hamer”.
Acest lucru a demonstrat o relație între loc întunecat în creier, locația de cancer și tipul de traumă, nerezolvate.
Pe baza acestor constatări, Dr. Hamer spune că dacă un conflict emoțional rămâne nerezolvată, centrul emoțional al creierului, care corespunde’emoție (furie, frustrare, durere) se prăbușește încet.
Fiecare dintre centrul emoțional este conectat la un anumit organ.
Atunci când un centru nu funcționează bine, începe să trimită informații greșite de la organele care controlează, rezultând în nașterea de celule, celule deformate într-o tumoare.
Dr. Hamer are o teorie asupra metastazelor, potrivit lui, nu corespunde răspândirea de cancer, dar sunt rezultatul unor noi traume, provocate, de exemplu, de stres, de faptul de a fi bolnav de cancer sau terapii invazive, dureroase, și dezgustător.

Dr. Hamer a considerat psihoterapie o’parte importantă a procesului de vindecare.
El a menționat că, după rezoluția de trauma, cancerul se oprește imediat și să crească la nivel celular, și întuneric în creier dispare. În fapt, imagistica prin rezonanta magnetica a creierului arată o’edem de vindecare în jurul valorii de centrul emoțional este deteriorat, ca în cazul în țesutul cerebral a început pentru a restabili țesutului normal.
Așa că re-stabili o comunicare normală între creier și corp.
L’edem de vindecare este, de asemenea, prezent în jurul valorii de țesut tumoral inactiv. În cele din urmă, cancerul devine încapsulate, învins și rezolvate din organism. Țesutul bolnav dispare și este înlocuit din nou de țesătură „sănătos”.
În concluzie, conform Dr. Hamer adevarata cauza a cancerului si a altor boli este un șoc traumatic și neașteptată, pentru care nu suntem pregătiți emoțional.

privire de Ansamblu asupra biografiei lui Hamer

dr. Hamer este un medic German care a fost luat de la l’calificare de a practica profesia.
A fost în închisoare în diferite state membre ale uniunii europene pentru eșecul de a oferi asistență medicală sau pentru exercitarea ilegală a profesiei.
Hamer este un anti-semit care a avut un dosar penal, de asemenea, pentru istigamento toate’ura între popoare, deoarece, potrivit lui, evreii au creat un complot pentru a elimina „non-evrei” cu medicina oficială.
În ultimii ani s-a mutat în Norvegia, în scopul de a nu fi încarcerat.

a se vedea de asemenea: legile biologice 1 și 2 – legile biologice 3, 4 si 5

Opinii la medicina, limba germană de dr. Hamer

Există opinii diferite cu privire la metoda de Hamer și noua medicină germanică.
Cea mai mare dificultate rămâne soluționarea conflictului după ce a fost identificat.

Relația dintre organele și tip de conflict emotional în medicină germană de dr. Hamer

Cortexul suprarenal – direcția greșită, se pierde
Vezica – conflict violent, glume proaste
Os – lipsa stimei de sine, inferioritate
Glanda mamară – îngrijire preocupări (atenție), sau dezacord
Realizat galattifero – conflictul de separare
Sânul stâng (persoana dreptaci) – conflict legat de fiul, casa, mama
Sânul drept (persoana dreptaci) – conflict cu partenerul sau alții
Bronhiile – teritoriale conflict
Col uterin– un mare sentiment de frustrare

Colon – conflict serios nedigerabile
Esofag – nu poate avea sau a nu fi capabil de a înghiți
Vezica biliară – conflictul de rivalitate
Inima – conflict perpetuu
Intestin – conflictul de muscatura nedigerabile
Rinichii – respingerea de viață, conflict de’de apa sau lichid
Laringe – conflictul de frică și de spaimă
Ficat – frica de foame
Plamani – frica de moarte sau sufocant, chiar și pentru moartea cuiva
Ganglionilor limfatici – pierderea stimei de sine asociat cu poziția lor
Melanom – senzație de murdărie, infecție
Urechea medie – nu fi capabil de a avea unele informații vitale
Gura – nu fi capabil de a mesteca sau a păstra
Pancreas – anxietatea și furia în conflict cu membrii familiei
Prostata – conflict legat de sfera sexuală,
Rectul – frica de a fi nefolositor
Piele – pierderea integrității
Splina – a fi rănit fizic sau emoțional
Stomac – mânia”, ai înghițit prea
Testicule și ovare – conflictul de pierdere
Tiroida – senzație de putere
Uter – sexuale conflict

Exemple de conflicte pentru alte boli

Diabet și hipoglicemie: o femeie, mâna dreaptă a răspândit l’hipoglicemie datorită dell’anxietate și repulsie, dacă stângaci dezvoltă diabet zaharat insulino-dependent. Un bărbat dreptaci dezvoltă diabet zaharat insulino-dependent din cauza conflictului de rezistență sau lupta împotriva a ceva, dacă stângaci, el dezvoltă’hipoglicemie
atac de cord: lupta pentru teritoriu sau conținutul său
Hemoroizi: o femeie dreaptă care suferă de conflict d’de identitate, și un bărbat stângaci cu furie pentru teritoriul dezvolta atât hemoroizi în faza de vindecare
Scleroza multipla si paralizia: incapacitatea de a scăpa și de a continua, de a rezista sau nu știu ce să fac
Paralizie facială: teama de a fi luate pentru o plimbare
Psoriazis privire la conflictul de separare cu mama, tata, casa, familia, prietenii sau animale de companie
Psihoza de toate tipurile au unul sau mai multe focare active în ambele părți ale creierului
Apendicita: conflictul și au suferit nedreptăți în familie
Cistita: conflictul de a nu fi capabil să recunoască teritoriul lor, și ulcere care se formeaza in vezica urinara permite pentru a marca teritoriul

Hernie hiatala: conflictul de a nu fi capabil de a trăi și respira liber
constant Tuse este cauzată de un conflict-de-frica-frica. În faza de vindecare, peretele interior al bronhiilor pot fi ulcere, iar pacientul poate fi tuse, oboseală și febră.
durere în gât este cauzat de conflictul dintre „a nu vrea să înghită sau să accepte “o muscatura” (situație sau eveniment). În faza de vindecare apare pe l’ulcerații de partea superioară a’s esofag, care provoacă durere în gât și umflarea.
Vitiligo, Leukoderma: conflictul de separare și violent,

în ceea ce privește l’SIDA-Dr. Hamer arată că el nu a murit niciodată, nici unul dintre SIDA, fără a fi fost spus înainte de a fi HIV-pozitive, sau considerate a fi atât de. Prin urmare, ca cu cancerul, este un sentiment negativ de care este legat la’SIDA care provoacă efectul devastator.

persoanele mancini de a dezvolta probleme pe părți opuse cu privire la dreptaci persoane fizice. Conform testului dell’aplauze, iar mana care este pe partea de sus arată dacă persoana este dreptaci sau stângaci. În dreptaci toate muschii de pe partea dreapta a corpului sunt legate de partener și de alte persoane, în timp ce toți mușchii din partea stângă cu copiii sau mama. Acest lucru poate varia din cauza unor modificări hormonale, cum ar fi cu pilule contraceptive sau la menopauza.

Complicatii

Dr. HAMER: “Nu pot fi mai multe complicații în timpul fazei de vindecare și reparații, atât la nivelul creierului, care dell’s corp.
Multi pacienti care se simt sănătoși și activi în timpul conflictului activ cancer (sympathicotonia), poate deveni foarte obosit în timpul fazei de vindecare (vagotony) și nu sunt capabili să se ridice din pat. Cu toate acestea, acest lucru este un semn bun.

În această etapă, totul este vindecare. Ceea ce a fost omis sau neglijat acum aveți pentru a vindeca în creier și în restul corpului. De exemplu, un abces menținut ușoară acum merge la faza acută; o hemoragie redusă din cauza îngustarea vaselor (în timpul conflictului activ), acum a crescut; greutatea este pierdut acum și-a recăpătat, și apoi toate “tumori maligne” sau necroza sunt descompuse de ciuperci și bacterii.

În creier, majoritatea complicații apar în timpul fazei de vindecare, care este, atunci când l’edem cerebral localizat cauze l’creșterea presiunii în creier. Acesta este momentul când trebuie să prevină pacientul de la care se încadrează într-o comă. A face să se diminueze l’edem desigur, în cazuri mai puțin grave, este util să se bea ceai sau o cafea tare, ia vitamina C, a pus o pungă de gheață pe cap sau un duș rece. De asemenea, este recomandat să se aplice comprese reci pe zonele „fierbinți” ale creierului, mai ales pe timp de noapte.
Pacienții în faza de vindecare, suferă mai mult în timpul nopții, care este, până la 3 sau 4 dimineața, când l’organismul trece la ritmul diurn.
Dacă medicul injecteaza fluide intravenos în această fază critică, umflarea creierului poate crește, ca urmare, situația se poate agrava.”

intervenții chirurgicale în funcție de medicină, limba germană de dr. Hamer

Dr. HAMER: “L’s operatie pe o tumoare este recomandat numai atunci când aceasta afectează nervii, arterele sau canalele de nutriție și eliminare. De exemplu, dacă o mare masa tumorală este obstrucționarea colon, canalelor biliare ale ficatului, sau trahee.

Medicamente în funcție de medicină, limba germană de dr. Hamer

Dr. HAMER: “L’consumul de droguri la dev’să fie evaluate cu atenție și limitată la cazurile de urgență. Medicamente, cu siguranță, poate diminua și elimina simptomele sau pentru a preveni complicațiile care apar în timpul fazei de vindecare. Din păcate, nici un medicament si nici o terapie din lume nu poate vindeca cu adevărat o boală.
În scopul de a fi util la toate, medicamente (inclusiv medicamente naturale, naturiste si suplimente nutritive) ar trebui să fie împărțite în funcție de cele două faze ale SBS.

– Medicamente în timpul conflictului activ

Dr. HAMER: “în Timpul conflictului activ, pacientul trebuie să ia medicamente numai vagotonici, care reduce stresul. Cu toate acestea, sedative și tranchilizante luate pentru o perioadă lungă de timp poate duce la transformarea conflictului activ într-o condamnare la moarte. Acestea scad drastic, inclusiv motivația și l’energia necesară pentru a rezolva conflictul.

– Medicamente în timpul fazei de vindecare

Dr. HAMER: “În 90% din cazuri nu este necesar pentru l’a lua medicamente în timpul fazei de vindecare”.
Antibiotice întrerupe sau opri definitiv „munca” de vindecare a microbilor în organism.
Următoarele medicamente: cortizon, antihistaminice, medicamente anti-inflamatorii și antibiotice sunt toate medicamentele simpatic cu efect de stimulare. Dacă este administrată în faza de vindecare, pot interfera și prelungi procesul natural de vindecare și pentru a preveni o recuperare completă.

cu toate Acestea, medicamentele simpatic sunt recomandate în caz de o’intens faza de vindecare cu orice complicatii grave, în special în timpul crizei epileptoide. Având în vedere că procesul de vindecare este întotdeauna controlat de conexiuni din creier-un organ, medicamente simpatic reduce l’edem al creierului și, în consecință, simptomele de’corpul.
Medicamente citostatice (“chimioterapie”) sunt simpatic otrăvitoare. Ei accelera dezvoltarea de tumori care se dezvolta în timpul conflictului activ.
De asemenea, tratamentele de radioterapie au efecte citotoxice. Radioactivitatea distruge celulele sanatoase ale organismului, inclusiv maduva osoasa care produc celule sanguine. Dacă l’corpul se vindecă, în timpul fazei de vindecare se dezvoltă leucemie (doar ca cu un biologic “conflict de auto-devalorizare” care afectează oasele).

L’importanța unui regim alimentar sănătos pentru medicină, limba germană de dr. Hamer

în Conformitate cu metoda de Hamer, o persoană care urmează o dietă sănătoasă are mai putine sanse de a suferi de conflicte biologice. Prevenirea cancerului (sau orice boală) prin dieta este imposibil, pentru că mănâncă bine, nu este posibil pentru a evita conflictele. În natură, l’animal puternic și sănătos este mai puțin susceptibile de a avea cancer, comparativ cu cei slabi sau vechi.
În timpul conflictului, sistemul digestiv funcționează un pic și acest lucru este, de obicei, l’apetitul este scăzut (Dr. Hamer: “un cerb ar putea să nu-și recâștige teritoriul pierdut cu stomacul plin”). În timpul acestei faze de stres, o dieta sanatoasa este de mare valoare, deoarece crește’energia și puterea necesară pentru a face față durerii și rezolva conflictul.

’la începutul fazei de vindecare, l’revine pofta de mancare
L’energia pe care o ai cu o dieta sanatoasa face mai ușor pentru vindecare. Dimpotrivă, alimente care conțin toxine (ierbicide, pesticide, conservanți, aditivi alimentari, și ca) epuiza organismul de energie.

Este foarte important sa mananci alimente bogate de proteine în timpul fazei de vindecare a tumorilor controlate de vechiul creier, ca o tumoare la plămâni, ficat, colon, pancreas sau de san. Atunci când bacteriile de TUBERCULOZĂ se descompun cancerul, organismul elimină cantități mari de proteine, împreună cu rămășițele a tumorii.
Supliment de proteine pierdut prin alimente bogate in proteine pot fi salvatoare de viață. “diete de suc” sau “dieta alimente crude” în această perioadă pot provoca complicatii grave. Același lucru se aplică la post.

vitamina C într-o “sympathicotonic” și, ca atare, acționează ca un stimulent. Acest lucru explică de ce vitamina C este util pentru răceli, sau pentru că ajută pentru a calma durerea (un simptom de vindecare vagotonico), administrat intravenos. Cu toate acestea, dacă un pacient are în cantități excesive în timpul conflictului activ, vitaminaC poate crește simptomele, inclusiv creșterea tumorilor.
Cafeaua este una stimolantecome vitamina C. acest lucru este de ce cofeina amelioreaza durerile de cap (un simptom al vagotonico). Cu toate acestea, prea multă cafea în timpul conflictului activ amplifica simptomele, cum ar fi retenție de apă și creștere în greutate.