Omul Pierde 55 lbs și de a Scăpa de Diabet, de Înaltă Colesterol și Grăsimi în Ficat

Brian Englert, un american, 39 de ani, a dat seama că au nevoie pentru a schimba obiceiurile lor și a pus un stop pe rau stilul de viață, atunci când el a fost cu condițiile de sănătate sunt teribil, ca de grăsime în ficat, colesterol ridicat, pre-diabet și lipsa de testosteron, care, potrivit lui, a fost distrugi viața lui sexuală.

Azi, după 55 de kg de pierdut, Brian și-a recăpătat calitatea vieții, și cum să piardă în greutate, și să trimit toate aceste condiții de sănătate:

Cum am castigat in greutate

Aproape un deceniu de lucru în vânzări și management de proiect m-a costat timp de ore de lucru, ceea ce a însemnat mai puține exerciții fizice și o disfuncție tiroidiană. Stresul de lucru 60 până la 70 de ore pe saptamana mi-am îndeplinit nivelurile de cortizol, ca fiind un roller-coaster, de jos în sus și de sus în jos. Am luat cu 45 kg în opt ani, ajungând să cântărească 138 kg.

punctul De basculare

atunci Când am avut de a cumpăra o pereche de pantaloni de blugi marimea 54, am știut că nu era sănătos. Atunci am descoperit o interogare la medicul care a suferit de o boală de grăsime în ficat, au avut un nivel scazut de testosteron (care mi-a distrus viața sexuală pentru un timp), si colesterolul ridicat, să nu mai vorbim că am fost pre-diabetice.

Cum m-am pierdut in greutate

am eliminat unele lactate din dieta mea, împreună cu alimente prajite, bauturi racoritoare și, practic, toate de zahăr. Am înlocui laptele de animale pentru lapte de migdale pentru shake-uri de proteine.

am Început să merg pe jos 30 de minute pe zi, cinci zile pe săptămână, până când am fost capabil de a rula 26 minute cu intervale de 1 minut de mers pe jos în timpul cursei. De asemenea, am început să practic culturism de la 30 la 45 de minute pe zi, cinci zile pe săptămână.

m-am Concentrat să-mi limiteze aportul de zahăr la nu mai mult de 9 grame pe zi, și a eliminat orice produs care conținea sirop de porumb bogat în fructoză. Am, de asemenea, axat pe consumul la fiecare două ore, cu mese mari la 09h, 12h și 18h. Și nu consumați alimente după ora 19:00.

ARTICOLE SUPLIMENTARE
  • Obosit de a Fi o Persoană Nefericită, Omul își Pierde Mai mult de 70 de kg
  • Soția de 60 de Ani, Decide să-și Schimbe Viața și Reușește să-și Piardă 80 Kg
  • Om Largă Dependenta de Fast-Food și-a Pierdut 70 de lire sterline, Fără Chirurgie Bariatrica
  • Fata Obeze își unesc Forțele pentru a Pierde 39 de kg la 15 Ani și de a Schimba Viitorul tău

Acum, condițiile de sănătate, ca de grăsime în ficat, nivel ridicat de colesterol și de pre-diabet dispărut complet. Viața mea sexuală s-a îmbunătățit, deoarece testosteronul meu normalizat cu înlocuitor pentru testosteron bioidêntica. Am fost concediat de la slujba mea în telecomunicații-mi estressava suficient, și a plecat într-o direcție complet diferită, devenind un paznic de închisoare, care, crezi sau nu, îmi dă mult mai puțin stres. Am trei copii, și să se joace cu ei acum este ușor. După ce au pierdut în greutate și păstrați-l departe pentru cinci ani, sunt în cea mai bună formă din viața mea, astăzi, cu 84 de kg.