Remedii naturale pentru polipi in vezica urinara

Un polip in vezica urinară este o creștere anormală în același. Este o tumora benigna (nu canceroase) care pot avea orice dimensiune. Sunt numite diferit în funcție de forma acestuia. De exemplu, baza mare este numit sesile, și cu un gât lung și îngust spune în limba engleză.

Cauzele polipi in vezica urinara

majoritatea de polipi in vezica urinara sunt datorate unor cauze necunoscute, dar altele sunt de nefumători și de expunerea la atmosfere poluate cu substanțe chimice industriale. Afectează mai ales persoanele asociate cu pictura sau fabricarea de produse din cauciuc.

Simptome de polipi in vezica urinara

simptomele de polipi in vezica urinara sunt rare și difuză și de multe ori apar într-un stadiu avansat deja, care este o boala a tractului urinar este practic asimptomatic.

simptomele care pot aparea este:

  • Frecvenței urinare excesivă.
  • Sânge în urină (hematurie).
  • În cazuri foarte rare de hipersensibilitate pe o parte a corpului.

Dacă aveți oricare dintre aceste simptome și se încadrează în grupul de persoane descrise în cauzele polipi in vezica urinara du-te la medicul dumneavoastră și de a afla.

atunci Când acestea devin canceroase polipi in vezica urinara

polipi in vezica urinara, care nu sunt excizate sau sunt recurente, pot deveni canceroase (maligne). Cu toate acestea, aceasta nu este o boală foarte frecvente, de doar 5% la 10% va fi cancer.

Dar este recomandat pentru a efectua o ecografie, sau cistoscopie al vezicii urinare, cu un examen clinic general, examen de urină, la fiecare șase luni pentru o perioadă de 18 luni și după un an pentru a se asigura că acesta este eliminat în timp, împiedicând-o să devină maligne.

Simptome de polipi canceroase

precum și simptomele de polipi in vezica urinara benigne este aproape inexistentă, atunci când acestea sunt rele, da este mai notorii, cum ar fi:

  • Probleme de a urina mai mult.
  • Scăderea frecvenței urinare.
  • Inflamație a uretrei, vezicii urinare sau de rinichi.
  • rinichii nu reușesc și nu purifica organismul.

Dacă nu este tratată la timp, prognosticul maligne polip in vezica urinara este letală.

Tratamentul de polipi vezicii

polipi vezicii urinare sunt tratate în principal prin îndepărtarea chirurgicală. De obicei, operația este realizată cu un dispozitiv de afișare fibróptico cu lumina care este introdus prin uretra (urină canal) spre vezica urinara.

atunci Când polipi vezicii sunt recurente sau au devenit canceroase, tratamentul poate implica îndepărtarea chirurgicală a tuturor tumori vizibile. În unele cazuri, în loc de operație poate fi făcută cu un curent electric.

Remedii naturale pentru polipi in vezica urinara

în General, recomandăm remedii naturale pentru a atenua boli, dar în acest caz cel mai bine este să în chirurgie. Recurge la alte mijloace poate provoca o întârziere în tratament definitiv, oferindu-marja a tumorii de a deveni periculos. Dar dacă vrei să știi metode, remedii naturale și de îngrijire a sistemului urinar vă recomandăm să văd, în secțiunea „Boala”, „, a tractului urinar și rinichi.”