Tu știi cel mai bun Tratament pentru Hemoroizi

Un tratament pentru hemoroizi eficiente, trebuie să fie combinate. Pe de o parte un unguent cu ingrediente active ca hidrocortizon și extract de hamamelis (pentru a scuti de mâncărime și durere) și pe de altă parte un supliment ca Flebinec, care include 3 Bioflavonoides (Diosmine, Troxerutin și Hesperidina), împreună cu L-Carnitina. Să ne uităm la ce acest amestec de unguent și Flebinec, se poate ajunge cu dureri și mâncărime.

Un tratament pentru hemoroizi, aplicate în timp s-ar putea termina cu ei. Hemoroizi obține, în general, mai rău ca timpul trece, astfel, trebuie să fie tratate în poveste apar.
Există studii care spun că până la 75% din adulți în țările mai avansate, va suferi de hemoroizi la un moment dat în viața lor.

în același mod în care este cunoscut faptul că 50% din persoanele de peste 50 de ani de vârstă necesită tratament pentru hemoroizi la un moment dat.

hemoroizi ataca mai frecvent la bărbați decât la femei, deși acestea din urmă sunt mult mai probabil să cadă pradă atunci când acestea devin gravide.

În cele mai multe cazuri, pacientul poate lua câteva măsuri simple pentru a ameliora simptomele și de a vindeca hemoroizi înainte de a recurge la alte medicamente, sau chiar interventii chirurgicale.

Cele mai bune tratamente pentru hemoroizi: unguent, supliment alimentar si dieta

S-a dovedit că utilizarea unui supliment ca Flebinec împreună cu un unguent specific ameliorează simptomele de mâncărime și durere.

Flebinec, un supliment foarte eficient

Flebinec este foarte eficient, deoarece combină acțiunea de 3 Bioflavonoides (Diosmine, Troxerutin și Hesperidina si L-Carnitina.

¿Qué fiul los bioflavonoides?

bioflavonoide sunt, de asemenea, cunoscut sub numele de “vitamina P” . Este nutritiv-semi-cheie foarte util în tratamentul hemoroizilor.

Oferim o acțiune vasoprotectora, venotónica și antioxidant. Sale antioxidante capacitate este necesar să se adauge alte beneficii, cum ar fi:

  • creșterea nivelului intracelular de vitamina C
  • scade permeabilitatea și fragilitatea capilarelor, creșterea flexibilității, făcându-l ideal în tratamentul bolilor cu probleme circulatorii, cum ar fi hemoroizi.
  • previne deteriorarea radicalilor liberi
  • inhibă inflamația și acțiunea microbilor în infecții
  • Protejează membranele celulare.
  • de a Îmbunătăți circulația sângelui și drenajul limfatic

¿Y L-Carnitina?

acesta Este un aminoacid utilizat pe scară largă în arderea de grăsime și de a îmbunătăți performanțele atletice. Ceea ce nu este atât de bine cunoscute sunt proprietățile sale antioxidante și inhibitor de inflamație a țesuturilor.

Flebinec facilitează absorbția de bioflavonoide, deoarece foloseste micronizarea. Acesta este un proces care reduce dimensiunea particulelor de bioflavonoide pentru microméticas. Îmbunătățește absorbția și biodisponibilitatea, așa că începe să observați efectele mai repede.

O dieta bogata sanatoasa si echilibrata ajuta, de asemenea,

în mod Eficient, dacă adăugați utilizarea unguent cu efect de Flebinec și o parte de o dieta bogata in fibre, este foarte probabil că ai poate menține hemoroizi la distanță pentru un sezon bun.

O dieta bogata in fructe si legume (surse excelente de bioflavonoide) și cu un pic de grăsime, ajută la reglarea tranzitului intestinal și pentru a preveni multe boli cronice.